DVD z pouti a Tylovské dvacítky

Zdeněk Zimák z Valašského Meziříčí natočil půlhodinové video z  letošní tylovské pouti . Kdo si ho chce pořídit do rodinného archivu, nechť do 20. září 2016 kontaktuje  Zdenka Hykla  (telefon 731 596 680), který shromažďuje objednávky. Cena DVD je sto korun. Ukázku zkráceného videa si můžete prohlédnout  zde .  Zdeněk Zimák objektivem své kamery zaznamenal i letošní  první ročník Tylovské dvacítky . Kdo má zájem o DVD z tohoto srpnového sportovního odpoledne, nechť kontaktuje  Zdenka Solanského  (telefon 777 692 345) také do 20. září 2016. Cena DVD je rovněž sto korun. (MTA)

projít na článek

Pozvání na Tylovskou dvacítku: poběží děti i dospělí

Druhý ročník Tylovské dvacítky pořádá Zbyněk Solanský . Kdy se běžecké závody pro děti i dospělé konají?  29. července v odpoledních hodinách. Bližší propozice jsou na webu Tylovské dvacítky.  Tak si pohodový běh nenechte ujít:) (MTA)

projít na článek

Fotografie z letošní Tylovské pouti

Převelice děkujeme Robertu Zámečníkovi za nádhernou prezentaci fotografií z letošní Tylovské pouti. Prohlédnout si ji můžete zde : Rádi vycházíme vstříc fotografovi a uveřejňujeme jeho emailovou adresu pro případ, že by někdo z účastníků pouti chtěl něk

projít na článek

Tylovská dvacítka se blíží

Pro děti, rodiče a širokou veřejnost organizují příznivci pohodových běžeckých závodů už 7. ročník Tylovské dvacítky. Koná se v sobotu 5. srpna a bližší informace najdete na jejich webu. 

projít na článek

Pozvánka na Tylovskou dvacítku

Přijměte pozvání na startovní čáru Tylovské dvacítky. Koná se v sobotu 1. srpna 2020 na Dolině. Pozvěte také vaše přátele a další vyznavače běžeckého sportu pro děti a dospělé. 

projít na článek

Fotopostřehy z pouti

Krojovaných Tylovjanů na naší pouti každým rokem přibývá. Což je dobrá zpráva:) Kdo se letos této významné události nemohl zúčastnit, může si prohlédnout fotografie Tomáše Mokroše a Roberta Zámečníka . (MTA)

projít na článek