Fotografie z letošní Tylovské pouti

Převelice děkujeme Robertu Zámečníkovi za nádhernou prezentaci fotografií z letošní Tylovské pouti. Prohlédnout si ji můžete zde : Rádi vycházíme vstříc fotografovi a uveřejňujeme jeho emailovou adresu pro případ, že by někdo z účastníků pouti chtěl některou z fotografií získat do svého rodinného archívu. Kontaktujte: [email protected].

projít na článek

DVD z pouti a Tylovské dvacítky

Zdeněk Zimák z Valašského Meziříčí natočil půlhodinové video z  letošní tylovské pouti . Kdo si ho chce pořídit do rodinného archivu, nechť do 20. září 2016 kontaktuje  Zdenka Hykla  (telefon 731 596 680), který shromažďuje objednávky. Cena DVD je sto kor

projít na článek

Fotografie z letošní pouti

Robert Zámečník nám poslal odkaz na fotografie z letošní tylovické pouti. Moc děkujeme a rádi zveřejňujeme. Na pěkné obrázky se můžete podívat zde.

projít na článek

Fotografie z pouti

Fotografie Tomáše Mokroše z letošní pouti svědčí o tom, že tato pěkná tradice v Tylovicích jen tak hned nezanikne:) Že to byla vydařená nedělní slavnost, které se mimo jiné zúčastnil i rožnovský starosta Radim Holiš, dokazují i další fotografie Reportéra

projít na článek

Fotopostřehy z pouti

Krojovaných Tylovjanů na naší pouti každým rokem přibývá. Což je dobrá zpráva:) Kdo se letos této významné události nemohl zúčastnit, může si prohlédnout fotografie Tomáše Mokroše a Roberta Zámečníka . (MTA)

projít na článek

Pozvání na Tylovskou dvacítku: poběží děti i dospělí

Druhý ročník Tylovské dvacítky pořádá Zbyněk Solanský . Kdy se běžecké závody pro děti i dospělé konají?  29. července v odpoledních hodinách. Bližší propozice jsou na webu Tylovské dvacítky.  Tak si pohodový běh nenechte ujít:) (MTA)

projít na článek