Dvě nové soupravy pro mezinárodní dopravu

O dvě nové soupravy se dnes rozrostla flotila naší mezinárodní dopravy. Tahače: Nová generace MAN TGX 18.470 42 BL SA. Návěsy: Fleigel SDS 390 RH 115 s třístrannou shrnovací plachtou. Tahače jsou vybaveny mnoha prvky které zvyšují bezpečnost řidiče i ostatních příslušníků silničního provozu. Důležité je pro nás i nadstandardní pohodlí řidiče při dlouhých cestách do zahraničí. The post Dvě nové soupravy pro mezinárodní dopravu appeared first on ESA logistics.

projít na článek

Platíte za dopravu? Teď nemusíte!

Poplatky za dopravu při každém nákupu online? Pěkná otrava. Pokud rádi a často nakupujete na Mall, zbystřete. Na začátek jara si pro vás totiž připravili neobvyklý dárek v podobě dopravy zdarma na celý měsíc!

projít na článek

TIP: Jak získat Tchibo dopravu zdarma na každý nákup

Tchibo nabízí mnohem víc než jen skvělou kávu – to už dnes ví snad úplně každý. Věděli jste ale, že při nákupu na Tchibo můžete snadno získat dopravu zdarma? Poradíme vám, jak na to.

projít na článek

Aktuálně - pojištění finanční způsobilosti dopravce

Dopravci pozor, do 31.7.2012 je potřeba uzavřít pojistnou smlouvu každý dopravce, který hodlá na základě koncese provozovat vnitrostátní nebo mezinárodní silniční dopravu motorovými vozidly určenými pro přepravu více než 9 osob včetně řidiče, autobusy a

projít na článek

II. mezinárodní konference o etickém poradenství

Článek II. mezinárodní konference o etickém poradenství se nejdříve objevil na Asociace nemocničních kaplanů.

projít na článek

Farad Logistik

Kamionov doprava Oprav renstv Zasilatelstv Nadměrn přeprava silničn motorov servis dopravn techniky n klady po cel EU

projít na článek