Platíte za dopravu? Teď nemusíte!

Poplatky za dopravu při každém nákupu online? Pěkná otrava. Pokud rádi a často nakupujete na Mall, zbystřete. Na začátek jara si pro vás totiž připravili neobvyklý dárek v podobě dopravy zdarma na celý měsíc!

projít na článek

TIP: Jak získat Tchibo dopravu zdarma na každý nákup

Tchibo nabízí mnohem víc než jen skvělou kávu – to už dnes ví snad úplně každý. Věděli jste ale, že při nákupu na Tchibo můžete snadno získat dopravu zdarma? Poradíme vám, jak na to.

projít na článek

Dvě nové soupravy pro mezinárodní dopravu

O dvě nové soupravy se dnes rozrostla flotila naší mezinárodní dopravy. Tahače: Nová generace MAN TGX 18.470 42 BL SA. Návěsy: Fleigel SDS 390 RH 115 s třístrannou shrnovací plachtou. Tahače jsou vybaveny mnoha prvky které zvyšují bezpečnost řidiče i osta

projít na článek

Tipy z Číny #7

Dnes už kvůli nakupování nemusíte opustit pohodlí domova. Díky AliExpress už nemusíte ani ztrácet čas procházením řady e-shopů. Na AliExpress najdete vše. Nechejte se zlákat čínskými obchody, levným zbožím a dopravou zdarma!

projít na článek

Levná elektřina se od té drahé nijak neliší

U většiny zboží a služeb často platí, že čím vyšší částku budete ochotní zaplatit, tím kvalitnější výsledek dostanete. Ne však u energií. Ty jsou pokaždé stejné. Pokud změníte dodavatele elektřiny, nepřijede vám domů montovat nové elektrické vedení a při

projít na článek

BIBLOO.cz - Doprava zdarma na vše bez limitů

Sháníte značkové a trendy oblečení? Podívejte se na BIBLOO a vyberte si z nespočtu krásných kousků. Mějte přehled o exkluzivních kolekcích z prémiového módního světa. Získejte na každou objednávku dopravu zdarma!

projít na článek