Dýni si můžete vychutnat i na sladko

Dn nm pomalu dozrvaj a bude nastvat as jejich sklizn. Jestli nevte o jinm zpsobu zpracovn dn, ne je dov polvka, mon budete z naeho dnenho lnku trochu pekvapen. Dn#283; se toti d skvle vyut na sladko. Jej pirozen chu je pomrn sladk a zrove se d skvle kombinovat. Naprosto skvl jsou dov marmeldy, kter [] The post Dýni si můžete vychutnat i na sladko first appeared on OK - RECEPTY.

projít na článek

Šablony na dýně

Konec října je časem strašidelných kostýmů a halloweenských filmů na Netflixu, ale toto strašidelné období roku je také známé svými dýněmi. Sbírání dýní je zábava – ale naučit se vyřezávat dýně a proměnit tyto oranžové tykve v umělecká díla je další úrove

projít na článek

Jak zpracovat dýně

Dýně je jednoletá rostlina z čeledi tykvovitých s velkými žlutými květy. Patří svým druhem mezi dýně, melouny a okurky. Plodem je velká bobule, někdy až 60 kg těžká. Pochází z Indie, ale dnes je rozšířena po celém světě. Semena dýně se již odedávna použív

projít na článek

Podzim trochu jinak

Miluji podzimní barvy, ale letos to chtělo trochu změnu. Tedy představu jsem měla už loni, ale nějak nevyzbyl čas a najednou už byly Vánoce. Vždyť to znáte. Takže jsem využila barvičky, které mi zbyly ze svatby a v Nanu Nana dokoupila ještě stříbrnou. U n

projít na článek

Můžete zmrazit meloun?

Meloun je nejmírnější připomínkou, že léto je sladké a pomíjivé. A kromě toho, že chcete mít k dispozici ovoce po celý rok, většina z nás, kteří si koupí celý meloun, později vyhodí kašovité zbytky číhající v lednici. Jednoduchým řešením obou těchto otáze

projít na článek

Lečo s klobásou podle Pohlreicha

Pomocí tohoto receptu připravíte dokonalé vaječné lečo: můžete si ho vychutnat s klobásou i bez. Vaječné lečo je vydatné jídlo, které je fantastické i ve vegetariánské verzi vařené s tukem a klobásou.Vaječné lečo je snadné a relativně levné letní jídlo. D

projít na článek