Pomocí tohoto receptu připravíte dokonalé vaječné lečo: můžete si ho vychutnat s klobásou i bez. Vaječné lečo je vydatné jídlo, které je fantastické i ve vegetariánské verzi vařené s tukem a klobásou.Vaječné lečo je snadné a relativně levné letní jídlo. Dá se udělat i bez masa, ale pokud hledáte výraznější chutě, začněte tučným základem a přidejte uzenou klobásu. Podle chuti můžete přidat i feferonku.
V Maďarsku, Polsku, i v Česku a na Slovensku je lečo považováno za tradiční jídlo a je velmi oblíbené ve střední Evropě, zejména v horkých letních měsících, kdy na vaší zahradě najdete lahodná rajčata a papriky, pokud budete mít štěstí, nebo alespoň je se
projít na článekLečo je pokrm původně z Maďarska, ale jeho obměny nalezneme jak v Rumunsku, Bulharsku, Řecku, tak i u nás. Lečo je nesmírně zdravý a hlavně laciný pokrm, který uvaříte takřka kdykoliv, pokud máte v lednici alespoň trochu zeleniny – rajčata, papriku a něja
projít na článekLečo je pokrm typický pro maďarskou kuchyni. K jeho přípravě je třeba hlavně paprika, rajčata a cibule. U nás se lečo připravuje především v době, kdy je dostatek zeleniny na zahrádce, protože tak dochází k jejímu rychlému zpracování.
projít na článekLečo, řeklo by se, že je typické pro maďarskou kuchyni, ale jeho původ je ve skutečnosti v Srbsku. Lečo si oblíbili v mnoha zemích. Z tohoto důvodu jsou pravidla jeho přípravy odlišná. Ingredience, dokonce i jejich konzistence, se od sebe liší. Nabízíme n
projít na článekZdeněk Pohlreich je nejznámější český šéfkuchař, gastronom, podnikatel a moderátor. Popularitu získal především díky pořadu TV Prima Ano, šéfe!. Mimo jiné učí na Střední škole gastronomické a hotelové (SŠGH) v Praze. Jeho vynikající recepty naleznete v ku
projít na článek