Ecce Homo Šternberk 2018 ve fotografiích

Legendární trať ve Štenberku přivítala opět po roce účastníky Ecce Homo Šternberk 2018 . Závod je již tradičně součástí Mistrovství Evropy i České republiky v závodech automobilů do vrchu. Od prvního závodu Ecce Homo uplynulo neuvěřitelných 113 let a závod ME se zde jede po osmatřicáté. Na startu samozřejmě nechyběli ani historici v čele s loňským vítězem v ME historiků Italem Uberto Bonuccim. Slavných a známých jmen českých i zahraničních závodníků je ovšem plná startovní listina. Se závodní tratí si nejlépe poradil vítězný Ital Christian Merli s Osellou FA30. Skvělé druhé místo vybojoval Václav Janík s Normou M20FC, který za sebou nechal i fenomenálního Simone Fagglioliho, který skončil třetí v absolutním pořadí.

projít na článek

VITVER RACING na Ecce Homo vítězí ve třídě

Vítězství na ECCE HOMO upevnilo první místo Vladimíra Vitvera s AUDI TT-R DTM v absolutní klasifikaci Mistrovství Evropy Hill Climb Championship ve skupině E2-SH. Posunulo jej na 3. místo v celkové klasifikaci kategorie 2 bez rozdílu vozidel a tříd a rovn

projít na článek

European Hill Climb Championship pojede ve Šternberku i letos

Evropské mistrovství závodů do vrchu pojede opět i v Česku, oblíbené Ecce Homo Šternberk v kalendáři nechybí ani letos a nový FIA Hill Climb Masters se chystá na první ročník do Luxemburska.

projít na článek

Michl Motorsport na ECCE HOMO 2019

První červnový víkend letošního roku byl krom prvního teplého víkendu také víkendem, kdy se ve Šternberku konalo už 39. Mistrovství Evropy v závodech automobilů do vrchu. A Michl Motorsport se jako obvykle účastnil.

projít na článek

Marek Fried pojede s Lotusem EcceHomo!

Návrat na kopce. Marek Fried pojede s Lotusem blížící se závod EcceHomo. Připomeňme, že kopce Marek jezdil od začátku své kariéry od svých 14 let. V roce 2002 startoval s Fiestou na Ecce Homo, jako historicky nejmladší jezdec v ME.

projít na článek

POZVÁNKA NA ČLENSKOU SCHŮZI

FOTBALOVY KLUB FK ŠTERNBERK, z.s. tímto srdečně zve své členy na volební členskou schůzi (VČS) spolku, která se koná ve čtvrtek 7.12. 2023 v 18.00 hod. v klubovně v tribuně areálu FK, v ul. Blahoslavova 1434/15, ve Šternberku ( z důvodu nemoci členů VV

projít na článek