VITVER RACING na Ecce Homo vítězí ve třídě

Vítězství na ECCE HOMO upevnilo první místo Vladimíra Vitvera s AUDI TT-R DTM v absolutní klasifikaci Mistrovství Evropy Hill Climb Championship ve skupině E2-SH. Posunulo jej na 3. místo v celkové klasifikaci kategorie 2 bez rozdílu vozidel a tříd a rovněž je nejlépe hodnoceným českým závodníkem. Tým SVC GROUP CZECH NATIONAL TEAM v této kategorii figuruje hned za továrními speciály OSELLA a NORMA.

projít na článek

Chorvatský Buzet s SVC Vitver Racing

Poslední, a to 13. podnik ME se konal na jihovýchodě Evropy, kam se tým SVC Vitver Racing rozjel korunovat první místo ve své třídě E2-SH a udržet průběžné 3. místo v ME kategorii II, za fenomenálními Italy Simonem Faggiolim a Faustem Bormolinim.

projít na článek

Ecce Homo Šternberk 2018 ve fotografiích

Legendární trať ve Štenberku přivítala opět po roce účastníky Ecce Homo Šternberk 2018 . Závod je již tradičně součástí Mistrovství Evropy i České republiky v závodech automobilů do vrchu. Od prvního závodu Ecce Homo uplynulo neuvěřitelných 113 let a závo

projít na článek

Červencová vítězství SVC Vitver Racing týmu

Zprávy z posledních čtyř závodů Mistrovství Evropy - 2013 European Hill-Climb Championshipaneb červencová vítězství SVC Vitver Racing týmu.

projít na článek

Michl Motorsport na ECCE HOMO 2019

První červnový víkend letošního roku byl krom prvního teplého víkendu také víkendem, kdy se ve Šternberku konalo už 39. Mistrovství Evropy v závodech automobilů do vrchu. A Michl Motorsport se jako obvykle účastnil.

projít na článek

European Hill Climb Championship pojede ve Šternberku i letos

Evropské mistrovství závodů do vrchu pojede opět i v Česku, oblíbené Ecce Homo Šternberk v kalendáři nechybí ani letos a nový FIA Hill Climb Masters se chystá na první ročník do Luxemburska.

projít na článek