ECHINACEA - PŘÍRODNÍ ANTIBIOTIKUM

Echinacea (třepatka nachová) je léčivka pocházející původně ze severní Ameriky. Byla používána původním obyvatelstvem na rozličná onemocnění, jedovatá pokousání a zevní rány. Aktivuje bílé krvinky, které pohlcují původce infekce v lidském organismu a produkují protilátky. Je účinná nejen v boji proti bakteriím, ale i proti virům.

projít na článek

NEJSILNĚJŠÍ PŘÍRODNÍ ANTIBIOTIKUM

Zde mám pro vás recept na nejsilnější přírodní antibiotikum. Recept je ze středověku. Jedná se o silné čistící antibiotikum, které ničí Gram pozitivní i Gram negativní bakterie. Přípravek má též mimořádně silný antivirový a protiplísňový účinek, zlepšuje

projít na článek

OREGANO

Olej z oregana (Organum vulgare) je přírodní antibiotikum s protibakteriálními a protiplísňovými vlastnostmi. Pomáhá při kašli a trávicích potížích.  

projít na článek

SKOŘICE JE VŠELÉK

Skořice podporuje mozkovou aktivitu a působí preventivně proti Alzheimerově chorobě, případně zpomaluje její průběh. Skořicová kůra je přírodní antibiotikum, tudíž je prospěšná v boji proti bakteriím, virům, ale i plísním. Je také silným antioxidantem a d

projít na článek

GRAVIOLA - PŘÍRODNÍ LÉK NA RAKOVINU

Přírodní lék na rakovinu, která má podstatně větší efekt než chemoterapie, se jmenuje graviola.  V mnoha tropických regionech ho lidé mají rádi kvůli jeho delikátní chuti a silné aroma podobné jahodám, ananasu a citrusovým plodům jako citron nebo limetky.

projít na článek

Bugatti Dámská peněženka Bugatti Banda long 491335-02 přírodní hnědá (491335-07)

Cena: 1 290,00 Kč vč. DPH 21 %Výrobce: BugattiRozměry: 18,5 x 9,5 x 2,5 cmMateriál: kůžeBarva: přírodní hnědá

projít na článek