EDU Webinář ZDARMA: ‍Jak na moderní výuku technického kreslení bez instalace CAD systému?

Pro všechny střední školy vyučující technické kreslení, deskriptivní geometrii a další předměty s návazností na CAD systémy, jsme připravili webinář, ve kterém Vám ukážeme, možnosti moderní výuky technického kreslení bez instalace CAD systému. Těšit se můžete na : ukázky výuky technického kreslení v CLOUDOVÉM prostředí – 3D, 2D, sestavy,na to, že se lze učit odkudkoli a na jakékoliv platformě PC, tablet nebo mobil,jak na zpracování jednoho projektu více studenty,jak vypadá komunikace nad prací,ukázku kompletně zachované historie nejen komunikace, ale i samotné konstrukce,jak na ukončení úkolu a možnost začít hodnocení. Téma: Jak na moderní výuku technického kreslení bez instalace CAD systému. Kdy: 28. 2. 2023 v 16:00 hodin. Kde: On-line.Cena: Zdarma. Kapacita míst je omezená. Těšíme se na Vás! Registrace Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.Vaše jméno *Křestní jménoPříjmeníE-mail *E-mailPotvrďte e-mailLayoutTelefon *Firma/Organizace *Souhlas se zpracováním osobních údajů *SouhlasímBeru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a jsem informován, že mohou být sdíleny s důvěryhodnými zúčastněnými stranami pro obchodní účely, jako jsou například osoby podílející se na dodání zboží nebo služeb, či na realizaci plateb na základě smlouvy.Souhlas s marketingem *SouhlasímNesouhlasímVyberte jednu z možností. Svůj případný souhlas dáváte pouze společnosti 3E Praha Engineering, a.s. za účelem zasílání informací o produktech, službách, akčních nabídkách a vzdělávacích materiálech.Odeslat The post EDU Webinář ZDARMA: ‍Jak na moderní výuku technického kreslení bez instalace CAD systému? appeared first on 3E Praha Engineering.

projít na článek

Pozvánka na Webinář: E-Formuláře CZ

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na téma E-Formuláře. E-formuláře jsou program určený Článek Pozvánka na Webinář: E-Formuláře CZ se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na webinář DOKUMENTY v SOA verzi

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na vytváření dokumentů v Nuggetu. Během 1,5 Článek Pozvánka na webinář DOKUMENTY v SOA verzi se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na webinář QUERY A MZDOVÉ STATISTIKY v SOA

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na vytváření uživatelských sestav, v Nuggetu známé Článek Pozvánka na webinář QUERY A MZDOVÉ STATISTIKY v SOA se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na webinář: Lékařské prohlídky a školení

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář v modulu Personalistika – Lékařské prohlídky a Článek Pozvánka na webinář: Lékařské prohlídky a školení se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Microsoft WSUS server Instalace, konfigurace

Instalace WSUS serveru 6.x, jenž je součástí Windows 2012R2 je překvapivě mnohem snažší a komfortnější oproti předešlým verzím. Dnes si ukážeme jednu takovou instalaci: WSUS Server Instalace operačního systému: Nastavení sítě: Přidání serveru do domény:

projít na článek