ELON MUSK NE-KOUPIL TWITTER Co předcházelo rozhodnutí koupi? Jaký je stav? SHRNUTÍ

Co všechno vedlo Elona Muska ke koupi sociální sítě a je opravdu svoboda slova tím důvodem ke koupi? Nebo spíše zbožné přání? A co na to říkají aktuální akcionáří, případně investoři? Dej odběr na můj Youtube kanál! Obsah: 0:00 Elon Musk kupuje Twitter co tomu předcházelo a v jakém je to stavu?0:23 Elon Musk ještě nekoupil Twitter vztah k akvizici firmy ARM od Nvidia1:43 O čem je celá Twitter sága, absolutní svoboda slova3:45 Můj názor na svobodu slova a sociální sítě4:28 Co vedlo k nákupu Twitteru5:01 Manipulace s cenou akcií Tesly od Elona Muska? Pokuty a vyšetřování SEC Komise pro kontrolu cenných papírů Spojených států6:46 Myšlenka nové sociální sítě se svobodou slova (+ Truth social Donalda Trumpa)7:50 Oznámení koupě 9.2 % akcií Twitteru a místo v představenstvu8:30 Akcionáři Twitteru a jejich žaloba9:14 Oznámený návrh na koupi Twitteru Elonem Muskem a Poison pill10:24 Za co bude Elon Musk kupovat Twitter? Prodej akcií Tesly?12:27 Aktuální stav prodeje Twitteru, SEC, poplatek z nedodržení koupě/prodeje Ještě není prodáno 13:34 Co se děje s Twitterem teď?14:57 Co bude s Twitterem v budoucnu?15:55 Zvyšování úrokových sazeb od ČNB a vliv na spořící účty Bonusy zdarma: Mintos (P2P půjčky) 1 % k investicímBondster (P2P/B půjčky) 1 % k investicímEstateGuru (P2P/B hypotéky) 0.5 % k investicímInteractive Brokers(Broker pro investice do akcií) Až $ 1000 v akciích IBKR zdarmaPortu.cz (automatizované Investice do akcií a dluhopisů) 3 měsíce zdarmaRevolut Platební karta zdarmaCurve 5 Liber k registraciDalší bonusy Hledáte způsob jak mě podpořit? Můžete sdílet moje videa a celkově myšlenku toho, že vše je možné Kdo jsem? https://www.pazderaboris.cz/o-mne/ Co dělám a nabízím? https://www.pazderaboris.cz/co-delam-a-nabizim/ Jaké vybavení používám? https://www.pazderaboris.cz/co-pouzivam/ Kde mě sledovat? TWITCH: https://www.twitch.com/PazderaBoris/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/PazderaBoris/ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/PazderaBoris/ TWITTER: https://twitter.com/PazderaBoris LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/PazderaBoris/ Kontakt: [email protected] The post ELON MUSK NE-KOUPIL TWITTER | Co předcházelo rozhodnutí koupi? Jaký je stav? | SHRNUTÍ appeared first on Boris Pazdera.

projít na článek

Elon Musk hrozí zákazem Apple zařízení kvůli integraci ChatGPT

Elon Musk pohrozil, že zakáže používání zařízení Apple ve svých společnostech kvůli nově oznámené integraci s ChatGPT. The post Elon Musk hrozí zákazem Apple zařízení kvůli integraci ChatGPT first appeared on Appliště.

projít na článek

Proč Elon Musk změnil logo Twitteru na X?

Elon Musk oznámil zásadní změnu v designu loga Twitteru. Nové logo představuje jednoduché písmeno X bez dalších doplňků, výrazně odlišné od původního logo, které zahrnovalo název Twitteru s malým ptáčkem....

projít na článek

CO SE DĚJE INVESTICÍM A AKCIÍM? Technologický sektor, propady akcií, kryptoměn a MŮJ PLÁN

Co se právě teď děje na akciových a kryptoměnových trzích (bitcoin, terra USD, LUNA)? Změna úrokových sazeb v USA, propady cen akcií nebo dluhopisů a může to být důvodem propadu akcií v roce 2022? Podíváme se na porovnání pádu akcií 2020 a historický výno

projít na článek

Aktuální stav serveru klienti.cz

Na stránce https://2hcs.cz/aktualni-stav-systemu-trynx/  se vždy dozvíte jaký je aktuální stav systému Trynx, který provozujeme a jaké jsou plánované servisní odstávky.

projít na článek

Konsolidace je u konce. Švédský majitel One.com za více než miliardu koupil český hosting Webglobe

Webglobe podpořený kapitálem slovenského fondu Sandberg Capital v minulosti koupil deset českých hostingů. Celý balík teď posílá do světa.

projít na článek