Enzo Maresca: Fanoušek Chelsea zpovídá fanouška Leicesteru

Zatímco příznivci Leicesteru City tráví blížící se odchod Enza Maresca, jejich protějšky v Chelsea musí přemýšlet o pověření muže, který s největší pravděpodobností nahradí Mauricia Pochettina na Stamford Bridge.

projít na článek

Inspirativní cesta Enza Marescy na post hlavního trenéra Chelsea

Enzo Maresca, jeden z nejzářivějších fotbalových manažerských talentů, se k Blues připojil po velmi úspěšném působení v Leicesteru City, během něhož byly jeho fotbalová filozofie, taktický um a jeho styl řízení chváleny ze všech koutů oboru.

projít na článek

Rozdelenie moci v Chelsea

Chýry o rozdelení moci medzi americkými investormi Chelsea kluboví funkcionári silne popreli. Špekuluje sa, že Chelsea vymenuje nového predsedu, ktorý nahradí kritizovaného Todda Boehlyho v roku 2027.

projít na článek

Zostavy: Chelsea vs. Bornemouth

Pred nami je posledné 38.kolo tohtoročnej Anglickej Premier League pre rok 2023/2024. A hráči Chelsea privítaju na svojom štadióne hráčov Bournemouthu. The Bleus potrebujú dnes aspoň remízu aby sa kvalifikovali do Konferečnej ligy.

projít na článek

Todd Boehly sa úprimne vyjadruje k súčasnej situácii v Chelsea

Majiteľ Chelsea Todd Boehly teraz úprimne vyjadril svoj názor na to, čo sa momentálne deje na Stamford Bridge.

projít na článek

Bacary Sagna verí vychádzajúcej hviezde Chelsea

Bývalý obranca Arsenalu a Manchestru City Bacary Sagna verí, že Malo Gusto z Chelsea má potenciál stať sa najlepším pravým obrancom v Premier League.

projít na článek