Inspirativní cesta Enza Marescy na post hlavního trenéra Chelsea

Enzo Maresca, jeden z nejzářivějších fotbalových manažerských talentů, se k Blues připojil po velmi úspěšném působení v Leicesteru City, během něhož byly jeho fotbalová filozofie, taktický um a jeho styl řízení chváleny ze všech koutů oboru.

projít na článek

Enzo Maresca: Fanoušek Chelsea zpovídá fanouška Leicesteru

Zatímco příznivci Leicesteru City tráví blížící se odchod Enza Maresca, jejich protějšky v Chelsea musí přemýšlet o pověření muže, který s největší pravděpodobností nahradí Mauricia Pochettina na Stamford Bridge.

projít na článek

Rozdelenie moci v Chelsea

Chýry o rozdelení moci medzi americkými investormi Chelsea kluboví funkcionári silne popreli. Špekuluje sa, že Chelsea vymenuje nového predsedu, ktorý nahradí kritizovaného Todda Boehlyho v roku 2027.

projít na článek

Jets sáhli do vlastních rezerv. Novým hlavním koučem se stal dosavadní asistent

Winnipeg Jets končí s hledáním nového trenéra. Pozici po Ricku Bownessovi, jenž odešel v 69 letech do důchodu, nakonec převezme jeden z jeho dosavadních asistentů Scott Arniel. Jednašedesátiletý kouč má zkušenosti z postu hlavního trenéra z Columbusu, v n

projít na článek

Zostavy: Chelsea vs. Bornemouth

Pred nami je posledné 38.kolo tohtoročnej Anglickej Premier League pre rok 2023/2024. A hráči Chelsea privítaju na svojom štadióne hráčov Bournemouthu. The Bleus potrebujú dnes aspoň remízu aby sa kvalifikovali do Konferečnej ligy.

projít na článek

Todd Boehly sa úprimne vyjadruje k súčasnej situácii v Chelsea

Majiteľ Chelsea Todd Boehly teraz úprimne vyjadril svoj názor na to, čo sa momentálne deje na Stamford Bridge.

projít na článek