Erik Cais obhájil prvenství na Kopné

Fryštácký jezdec Erik Cais na voze Ford Fiesta R5 MkII vyhrál 27. ročník Rentor Rallysprint Kopná 2022, který byl úvodním podnikem sedmidílného seriálu Pirelli Rallysprint série.

projít na článek

Prvenství na Rallye Šumava Klatovy obhájil Kopecký, Pech odstoupil

Dramatický souboj o prvenství na 56. Rallye Šumava Klatovy měl překvapivé vyvrcholení v servisní zóně v polovině nedělní etapy.

projít na článek

Jan Graclík nejlepším sportovcem Rožnova

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Město Rožnov vyhodnotilo Nejlepšího sportovce roku 2011, kterým se stal Jan Graclík z Tylovic. Održel individuální ocenění za sportovní výsledky v juniorském běhu na lyžích a biatlonu a zároveň byl vyhodnocen jako absolutní vítěz.

projít na článek

To, co jsme udělali na začátku obou poločasů, je nepřijatelné, zlobil se Erik ten Hag

Manchester United v dohrávce osmého kola ztratil dva body, když doma pouze remizoval s Leedsem 2:2. Navíc musel dotahovat dvougólové manko. Alespoň bod zařídil střídající Jadon Sancho. Red Devils se mohli bodově vyrovnat druhému Manchesteru City. Svou šan

projít na článek

Po první etapě zůstává na čele Kopecký před Březíkem

Po pěti odjetých rychlostních zkouškách zůstává na čele průběžné absolutní klasifikace i nadále posádka domácího Agrotec Škoda Rally Teamu Jan Kopecký Jan Hloušek. Z druhého místa pak nastoupí do sobotní druhé etapy Adam Březík navigovaný Ondřejem Krajčo

projít na článek

Druhá příčka z Kopné příslibem na Šumavu

Ve Slušovicích se rozběhl seriál Rallysprint Série, ve kterém loni získala posádka Samohýl Škoda Teamu Adam Březík – Ondřej Krajča druhé místo celkově (P2+).

projít na článek