ESTAS TONNE - HUDBA, KTERÁ OTEVÍRÁ SRDCE I DUŠI

Žijeme v mimořádné době. Skryté se stává zjevným. Stačí, aby snílek překonal vnitřní bitvy a naslouchal sám sobě.. Nejde o čas, ten není důležitý, důležité je naše já, které se projevuje ve všem co existuje. Tohle je hudba, kterou miluji.. je to hlas našeho srdce, naší podstaty, přenesený zvuk přírody. Je to hudba, která nás spojuje a přitom hladí naší duši a dává jí prostor. Introspekce.

projít na článek

DRUZÍ NÁM NEUBLIŽUJÍ, ONI POMÁHAJÍ.. NAŠÍ DUŠI

Ať nám druzí udělají cokoli, neškodí nám. Oni nám pomáhají. Pomáhají růst naší duši. A tak jsem vděčná za vše co se děje. S pokorou si v duchu opakuji: děj se vůle Tvá. A pozoruji tu komedii života, kdy druzí kvůli nám musí hrát takové divadlo, abychom

projít na článek

10 duší

Náš lehký letní Ale 10 duší se po delší pauze vrací. Tak někdy přibrzděte, máme ho na čepu i v litrových lahvích. Článek 10 duší se nejdříve objevil na Kbelský pivovar.

projít na článek

UKÁZKA Z MÉ PŘIPRAVOVANÉ KNIHY

Milí přátelé, sdílím maličkou ukázku z mé připravované knihy. Snad potěší a pohladí vaši duši, protože osobně si ze srdce přeji psát řádky naplněné radostí, harmonií a energií vděčnosti za každý okamžik našeho života. Jestli se na osvobozující pouť, násle

projít na článek

MUZIKOTERAPIE

Hudba je zřejmě nejstarší, nejsložitější a po všech stránkách nejfantastičtější evoluční dědictví, které máme.. Ano, hudba léčí. Problém je v tom, že jen některá..

projít na článek

HUDBA UZDRAVUJE

Myšlenka, že hudba může být klíčem k léčení mysli i těla, se táhne západní kulturou celá tisíciletí. Muzikoterapie – léčba hudbou, hlasem a zvukem – je vlastně nejstarší holistickou disciplínou. 

projít na článek