Estetická chirurgie v Brně

Mezoterapie sice nepatří mezi chirurgické zákroky, nicméně drtivá většina estetických klinik ji nabízí hned vedle invazivních zákroků. Důvodem jsou výborné […]

projít na článek

Ohlédnutí za MSV 2023 v Brně

Shrnutí a dojmy z naší účasti na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně si můžete přečíst zde

projít na článek

Mezinárodní výstavě nožů v Brně

Navštivte náš stánek na Mezinárodní výstavě nožů v Brně, 16/3/2019. Bližší informace zde: http://www.knives.cz/vystavy#brno-super-2019 The post Mezinárodní výstavě nožů v Brně appeared first on Piskač a syn a.s..

projít na článek

Ve středu 11.4. v Brně

Ve středu 11.4. se po dlouhé době objevím v Brně, tentokrát v  suterénu  bistra Andini , které najdete na adrese Pekárenská 12 (zastávka tramvaje Grohova). Večírek s hudebními výlety do Sudet a dál začíná v 19:00. Těším(e) se na Vás!

projít na článek

Přehled pítek v Brně

Seznam pítek s pitnou vodou,která najdete v Brně pod správou Veřejné zeleně města Brna. Pítka vždy před spuštěním prochází rozborem vody a teče z nich stejná voda, jakovšemobyvatelům Brnaz kohoutku doma. Tyršův sad Otevřená zahrada na Údoln

projít na článek

Svátek seniorů 1.10.2023 v Brně Zelný trh

Těšíme se na Vás a na Vaše dotazy ohledně moderních technologií a služeb. Tým MS The post Svátek seniorů 1.10.2023 v Brně Zelný trh appeared first on Moudrá Sovička z.s..

projít na článek