Exkurze 3. ročníků do FN Bulovka

Poslední listopadový den se žáci 3. ročníků studijního oboru Praktická sestra vypravili na odbornou exkurzi do FN Bulovka v Praze. Žáci měli možnost navštívit místní podzemní nemocnici, která je v provozu od roku 1952 a je stále připravena postarat se v případě nouze o pacienty. Další část exkurze probíhala na Infekční klinice FN Bulovka, která soustřeďuje pacienty, u kterých je pravděpodobnost nákazy některé z velmi infekčních nemocí jako např. ebola, malárie či horečka dengue. Plni dojmů z této návštěvy jsme si ještě před návratem domů stihli užít atmosféru již téměř vánoční Prahy. Mgr. Radka Maršíková The post Exkurze 3. ročníků do FN Bulovka appeared first on Střední zdravotnická škola Tábor.

projít na článek

Exkurze 3. ročníku

V úterý 12. 6. 2018 navštívili žáci 3. ročníku v rámci přírodovědného praktika dačickou firmu Nové technologie. Exkurzi domluvil žák kvinty Jan Klivan, který s danou firmou spolupracuje.

projít na článek

Exkurze septimy a 3. ročníku

V úterý 13.6. 2017 navštívili žáci 3.ročníku a septimy v rámci přírodovědného praktika se svým učitelem Vladimírem Marečkem dačickou firmu Nové technologie.

projít na článek

Exkurze k soudu

I v letošním roce se na přelomu března a dubna uskutečnila pro studenty 3. ročníku tradiční exkurze k Okresnímu soudu v Ostravě-Porubě. Účast na skutečném soudním jednání prakticky doplňuje nejen teoreticky nabyté znalosti studentů, ale nabízí studentům i

projít na článek

Exkurze sexty a 2. ročníku do Prahy

Dne 4. prosince 2017 se studenti 2. ročníku a sexty vydali do Prahy na výstavu „Světlo v obraze“: český impresionismus, která se konala v Jízdárně Pražského hradu.

projít na článek

Exkurze do Osvětimi

Tento rok se konaly oslavy k 70. výročí konce 2. světové války a osvobození Osvětimi. I letos v únoru navštívili žáci 2. ročníků našeho gymnázia bývalý koncentrační tábor Ausschwitz – Birkenau. Exkurze se bohužel v tomto roce nemohl zúčastnit pamětník pan

projít na článek