Exkurze sexty a 2. ročníku do Prahy

Dne 4. prosince 2017 se studenti 2. ročníku a sexty vydali do Prahy na výstavu „Světlo v obraze“: český impresionismus, která se konala v Jízdárně Pražského hradu.

projít na článek

Exkurze 3. ročníků do FN Bulovka

Poslední listopadový den se žáci 3. ročníků studijního oboru Praktická sestra vypravili na odbornou exkurzi do FN Bulovka v Praze. Žáci měli možnost navštívit místní podzemní nemocnici, která je v provozu od roku 1952 a je stále připravena postarat se v p

projít na článek

Přírodovědné praktikum

V úterý 23. 10. 2018 si žáci septimy, 3. ročníku, sexty a 2. ročníku vyzkoušeli měření pH různých nápojů s využitím moderní digitální technologie.

projít na článek

Po dvou letech opět na lyžích

Ve dnech 13. až 20. února 2022 se 40 žáků naší školy zúčastnilo lyžařského kurzu. Vzhledem k situaci v loňském roce se žáci sexty a druhého ročníku vydali na kurz až letos společně s žáky kvinty a prvního ročníku.

projít na článek

Zvolsi.info

V úterý 16. dubna odpoledne se studenti sexty, kvinty a 1. ročníku zúčastnili workshopu Jakuba Fišera na téma mediální gramotnosti.

projít na článek

Ptačí tah

Jak najdou tažní ptáci cestu zpět, už ví studenti sexty a 2. ročníku po návštěvě přírodovědce PhDr. Petra Veselého, Ph. D.

projít na článek