Expedice Podyjí

NP Podyjí, nejmenší národní park ČR, se nachází v jihozápadní části Moravy v okrese Znojmo při hranici s Rakouskem. Příroda zde je ukázkou výjimečně zachovalého říčního údolí v bohatě zalesněné krajině a je tak ideálním místem pro biologickou exkurzi

projít na článek

Sexta v NP Podyjí

V pondělí 7. září se sexta vydala na přírodovědnou exkurzi do Národního parku Podyjí. Jak se tam měli a co nového objevili, zjistíte v článku Tomáše Pavlů nebo videu G-one.

projít na článek

O pohár Podyjí

Ve čtvrtek 8. 11. 2018 se deset vybraných žáků naší školy zúčastnilo smíšeného volejbalového turnaje nesoucího název O pohár Podyjí. Tato akce se konala v tělocvičně SŠTO v Dačicích.

projít na článek

Prváci v Podyjí pohledem Pavlíny Bláhové

31. května jsme vyrazili na výšlap na Sněžku. Po dvou hodinách výstupu blízko vrcholu začala zuřit bouřka, zabloudili jsme v hustém dešti. Scénář by to byl zcela jistě napínavější, my jsme však jeli na poklidný výlet do Podyjí s doprovodem průvodce.

projít na článek

Expedice do Wudangshan, China, 15. 4. 15. 5. 2024

Expedice do Wudangshan, China, Termín  se může lehce změnit dle letenek. Podrobnosti brzy vložíme na tento web.

projít na článek

Přerušení expedice zásilek během října 2019

Vážení obchodní partneři, z důvodu inventarizace skladu a státního svátku nebudou expedovány objednávky přijaté v následujících termínech: 24. 28. října 2019 Objednávky vystavené během těchto termínů budou expedovány v úterý, 29. října. Děkujeme za pocho

projít na článek