Sexta v NP Podyjí

V pondělí 7. září se sexta vydala na přírodovědnou exkurzi do Národního parku Podyjí. Jak se tam měli a co nového objevili, zjistíte v článku Tomáše Pavlů nebo videu G-one.

projít na článek

O pohár Podyjí

Ve čtvrtek 8. 11. 2018 se deset vybraných žáků naší školy zúčastnilo smíšeného volejbalového turnaje nesoucího název O pohár Podyjí. Tato akce se konala v tělocvičně SŠTO v Dačicích.

projít na článek

Expedice Podyjí

NP Podyjí, nejmenší národní park ČR, se nachází v jihozápadní části Moravy v okrese Znojmo při hranici s Rakouskem. Příroda zde je ukázkou výjimečně zachovalého říčního údolí v bohatě zalesněné krajině a je tak ideálním místem pro biologickou exkurzi

projít na článek

Prváci v Podyjí pohledem Pavlíny Bláhové

31. května jsme vyrazili na výšlap na Sněžku. Po dvou hodinách výstupu blízko vrcholu začala zuřit bouřka, zabloudili jsme v hustém dešti. Scénář by to byl zcela jistě napínavější, my jsme však jeli na poklidný výlet do Podyjí s doprovodem průvodce.

projít na článek

Geodetické měření v terénu

V úterý 19. října vyrazila sexta na exkurzi do Jihlavy za účelem seznámení se s geodetickým měřením.

projít na článek

Mořský svět a návštěva ZOO v Praze

Dne 23. 5. 2017 se třídy sekunda a sexta vydaly na exkurzi do Prahy, jejímž cílem byla návštěva Mořského světa a pražské zoologické zahrady v Tróji.

projít na článek