Explosions in the Sky Greet Death

Album:  Those Who Tell the Truth Shall Die, Those Who Tell the Truth Shall Live Forever (2001) Styl: post rock Proč si tohle pustit Psal se rok 2001. Jednoho podzimního večera jsem usedl ke stolnímu komplu a místo vyhledávání porna jsem čmuchal po nových kapelách na last.fm a wikipedii. A? Objevil jsem nový žánr, co změnil můj hudební vkus a rozšířil jej o novou dimenzi. Post rock! Byl to přesně tento song. Greet death. Rozmetal mě na malý schafffíčky, který sbírám ještě teď ze země. How Strange, Innocence (2000) Those Who Tell the Truth Shall Die, Those Who Tell the Truth Shall Live Forever (2001) The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003) The Rescue (2005) All of a Sudden I Miss Everyone (2007) Take Care, Take Care, Take Care (2011) The Wilderness (2016) Podobní umělci God is an Astronaut, Sigur Ros, Red Sparrowes, Mono Pusťte si ještě Odkazy http://www.explosionsinthesky.com/

projít na článek

Červnový Spark uvádí: první díl opusu o DEATH – Smrti čile vstříc

Nejnovější číslo tištěného Sparku vás zavede o 40 let nazpět, kdy se zformovaly americké legendy DEATH. Čtěte první díl z čtyřdílného seriálu o DEATH v rubrice Galerie titánů!

projít na článek

Choosing Death! Legendární metalová kniha konečně vyšla v českém překladu

Absolutní klasika. Tak se dá mluvit o knize Choosing Death: Nepravděpodobná historie death metalu grindcoru, jejíž český překlad právě vyšel u pražského nakladatelství MetalGate.

projít na článek

MetalGate uvede na trh undergroundovou bibli. Kniha Choosing Death se věnuje historii death metalu a grindcoru

Po několikadílném rochnění se v historii black metalu otáčí pražské nakladatelství MetalGate pozornost k dalším extrémním metalovým subžánrům. Tentokrát dojde na death metal a grindcore, a to opravdu ve výživné formě.

projít na článek

Death Stranding 2 Elle Fanning promluvila

Death Stranding 2, očekávané dílo herního designéra Hidea Kodžima, se konečně ukázalo na prosincovém herním veletrhu The Game Awards 2022. The post Death Stranding 2 – Elle Fanning promluvila first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek

Basinfire 2024: Všechny tváře death metalu

Death metalu není nikdy dost, a proto si ho ve všech možných podobách a formách budete moct letos užít i ve Spáleném Poříčí!

projít na článek