Extraligu jsme zahájili 2.místem

V sobotu 2.června přivítal kladenský stadion Na Sletišti účastníky České spořitelna Extraligy 2012. Jediné klasické společné kolo se v rozporu s předpovědí počasí konalo za vcelku příjemných povětrnostních podmínek a v napjatém očekávání, jak se projeví úprava systému hodnocení, který byl přes zimu mírně modifikován. I nadále se jelo na maďarské body, podstatnou změnou však byla nová nutnost umístění do 10. místa, jinak se získané body nezapočítaly.

projít na článek

Znojmo ani semifinalisté 1. ligy možnost hrát Extraligu žen nevyužijí

V Extralize žen je aktuálně 11 týmů. Start98 se jako vítěz baráže o Extraligu žen rozhodl zůstat ve druhé nejvyšší soutěži, možnost The post Znojmo ani semifinalisté 1. ligy možnost hrát Extraligu žen nevyužijí first appeared on Florbalově.

projít na článek

Alpy

6. 9. 10. 2022 – Zell am See, Rakousko Nadešel čas našeho prodlouženého víkendu s kamarády, kdy jsme se vydali do rakouských Alp. Naší cestu jsme zahájili návštěvou Berchtesgadenu a známého Orlího hnízda Kehlstein, které se rozprostírá ve výšce 1881 m.

projít na článek

frézovací centrum

zahájili jsme provoz frézovacího centra JSLAB. Více informací najdete zde:

projít na článek

4.A V AKCI

15. 2. jsme vyrazili do Teplic a podnikli cestu do pravěku. Tím jsme zahájili výuku vlastivědy, kde se budeme věnovat historii. V tento stejný den se naše čtyři spolužačky - Adélka, Leuška, Iveta a Aneta zúčastnily turnaje ve vybíjené a vybojovaly první

projít na článek