F1 míří na Silverstone

Silverstone patří k nejstarším a nejrychlejším okruhům v kalendáři formule 1. V posledních letech na této dráze proběhlo několik velkých úprav. Rychlý profil okruhu znamená, že na pneumatiky působí velká energie, která má přímý vliv na opotřebení. V minulosti tu týmy dokázaly využívat různé strategie, což několikrát vyústilo v těsný finiš.

projít na článek

Lotus míří na Silverstone s pozměněnou jezdeckou sestavou

Český tým Lotus míří k šestému podniku Světové série Renault do Velké Británie s pozměněnou jezdeckou sestavou. Vedle stálého jezdce Dána Marco Sorensena usedne do černo-zlatého monopostu nově Nigel Melker.Po letní přestávce se kola Světové série Renault

projít na článek

BUGGYRA SI ZE SILVERSTONU VEZE POHÁRY

David Vršecký i Aliyyah Koloc zvládli víkend na legendární trati v Silverstone na jedničku. Oba piloti stáje Buggyra ZM Racing vybojovali každý pohár za třetí místo v závodech vozů třídy GT4 v rámci akci nazvané Silverstone Classic.

projít na článek

Vítězství pro Team Bleekemolen SEAT v Hankook 24H SILVERSTONE

Tým Bleekemolen SEAT Leon TCR V2 SEQ (#100, Sebastiaan Bleekemolen/Melvin de Groot/Rob Smith/Rene Steenmetz) zvítězil v Hankook 24H SILVERSTONE, úvodním kole letošního ročníku 24H ENDURANCE SERIES TOURING Car. V loňském roce nizozemský tým 19 hodin vedl z

projít na článek

Parkurová stáj Bioveta míří do Opavy

Osmé kolo Českého poháru míří do Opavy. Mezi startujícími stájemi nebude chybět ani stáj Bioveta, a. s.

projít na článek

Barbora Závadová míří do Austrálie

Nejlepším českým plavcem roku byla za sezonu 2016 už počtvrté v kariéře a potřetí v řadě vyhlášena čtyřiadvacetiletá Barbora Závadová. S tím se ale rozhodně nespokojuje, míří ještě výše a 12.4. odlétá do Austrálie.

projít na článek