Faktoring co je a komu je určen?

Rate this post Faktoringem nazýváme odkup, postoupení pohledávek, vystavených faktur s dlouhou splatností, zpravidla 30 180 dnů a faktoringová společnost zpravidla přebírá riziko, že faktura nemusí být odběratelem uhrazena. Firma se okamžitě dostává k finanční hotovosti a to formou zálohy,  v dohodnuté výši, která se pohybuje od 75% do 95% z faktury a zbylých 25% 5% je vyplaceno po odečtení úroku a poplatku v momentě, kdy zaplatí fakturu věřitel, odběratel. Záloha bývá vyplácena během 24 hodin od schválení. Kolik a jaké faktury postoupí je na uvážení firmy, případně, jak je dohodnuto v rámcové smlouvě s faktoringovou společností. Faktoring co je a jak ho využít Bankovní a nebankovní faktoring bankovní: Fio banka, Komerční banka, ČSOB, Česká spořitelna nebankovní: roční obrat 1 mil.Kč Komu je faktoring určen Podnikům a firmám, kterým faktury s dlouhou splatností brzdí v jejich dalším rozvoji které mají krátkou finanční historii a mají potíže se získáním bankovních finančních prostředků na rozvoj, jejichž podnikání má sezonní výkyvy jež sami potřebují rychle uhradit vlastní závazky Jak faktoring probíhá? Zájemce o faktoringovou spolupráci: vybere si faktoringovou společnost dodá doklady potřebné ke schválení spolupráce sepíše rámcovou smlouvu o spolupráci vystaví fakturu, informuje odběratele o postoupení faktoringové společnosti zpravidla do 24 hodin obdrží zálohu v dohodnuté výši (75-95%) doplatek faktury po odečtení úrokové sazby a poplatku obdrží po zaplacení faktury odběratelem Cena za faktoringové financování Většinou se skládá z úroku, který se pohybuje od 0,5% měsíčně (6% p.a.) a poplatku za administraci ve výši 1-1,5%. Uvedená výše poplatků se týká nebankovního faktoringu. The post Faktoring co je a komu je určen? appeared first on .

projít na článek

Jak lze zjistit komu a kde dlužím?

Jistě se vám již také stalo, že jste si chtěli někde v bance půjčit peníze a oni vám řekli, že jste již předlužení a nic vám nepůjčí. Jak tedy funguje a kde se dozvím, komu a kolik dlužím?

projít na článek

Openfactor půjčka

Tato nabídka je určena primárně živnostníkům, bez platného IČ se zde nedočkáte kladné odpovědi na žádost. Nicméně, je pravdou, že pokud je v České republice více než milion aktivních živnostníků a většina z nich podnikání označuje stabilně jako svůj hlavn

projít na článek

Koupání

Nejbližší zchlazení v parném létě naleznete v našem potoce hned vedle chalupy. Komu to nestačí může navštívit řadu přírodních nebo umělých koupališť v blízkém okolí.

projít na článek

#004 DO PRDELE S CUKREM

Jako, bejt tlusťoch není žádný med. Vlastně neznám nikoho, komu Čtěte více The post #004 DO PRDELE S CUKREM appeared first on MONTY.

projít na článek

Rodeo Malenice

Tohoto rodea jsme se účastnili 4 jezdci - komu se však z našeho spojeného teamu dvou rančů dařilo nejvíce byla Jana Kolářová ze Lhenic - Jani ještě jednou velké GRATULACE!!! http://rancdubskahajnice.rajce.idnes.cz/24.8.2013_-_Rodeo_Malenice/

projít na článek