#004 DO PRDELE S CUKREM

Jako, bejt tlusťoch není žádný med. Vlastně neznám nikoho, komu Čtěte více The post #004 DO PRDELE S CUKREM appeared first on MONTY.

projít na článek

Vanilkový vaječný koňak

Vanilkový vaječný koňak v sobě skrývá jednu z nejnebezpečnějších kombinací neodolatelnou chuť a alkohol:). Připravili jsme pro vás recept na vanilkový likér, kterým si bez zaváhání získáte každou návštěvu. V létě skvělý jako poleva na zmrzlinu, na vánoce

projít na článek

Domácí vanilkový cukr

Kvalitní vanilkový cukr si snadno vyrobíte doma. Máte tak záruku, že aroma je čistě přírodní a že váš cukr se s vanilkou opravdu potkal. To dle rozboru, který udělal časopis Dtest, nemusí být takovou samozřejmostí. Dávkování Na 1kg cukru použijte alespoň

projít na článek

Velikonoční mazanec s pravou vanilkou

Velikonoční mazanec je tradiční součástí českých velikonoc. Nahrazením syntetického vanilkového cukru pravou přírodní vanilkou získáte dokonalý mazanec, který nadchne vás i vaše hosty. Doba přípravy: 1h 30 min Budeme potřebovat: 500 g polohrubé mouky, 100

projít na článek

Panna Cotta

Panna cotta s pravou vanilkou Panna Cotta je tradiční italský smetanový dezert, který se podává s ovocným kompotem. A pravý italský recept si žádá jen tu nejkvalitnější pravou vanilku. Počet porcí: 6 Doba práce: 20 minut Celková doba přípravy: 3 hodiny In

projít na článek

Crème Anglaise vanilková omáčka

Crème Anglaise Crème Anglaise je vanilková omáčka, která se využívá  zejména ve francouzských dezertech. Crème Anglaise lze použít i jako základ výtečné domácí vanilkové zmrzliny. Můžete ji podávat samostatně, s čerstvým ovocem, s dukátovými buchtičkami n

projít na článek