Jako, bejt tlusťoch není žádný med. Vlastně neznám nikoho, komu Čtěte více The post #004 DO PRDELE S CUKREM appeared first on MONTY.
Vanilkový vaječný koňak v sobě skrývá jednu z nejnebezpečnějších kombinací neodolatelnou chuť a alkohol:). Připravili jsme pro vás recept na vanilkový likér, kterým si bez zaváhání získáte každou návštěvu. V létě skvělý jako poleva na zmrzlinu, na vánoce
projít na článekKvalitní vanilkový cukr si snadno vyrobíte doma. Máte tak záruku, že aroma je čistě přírodní a že váš cukr se s vanilkou opravdu potkal. To dle rozboru, který udělal časopis Dtest, nemusí být takovou samozřejmostí. Dávkování Na 1kg cukru použijte alespoň
projít na článekVelikonoční mazanec je tradiční součástí českých velikonoc. Nahrazením syntetického vanilkového cukru pravou přírodní vanilkou získáte dokonalý mazanec, který nadchne vás i vaše hosty. Doba přípravy: 1h 30 min Budeme potřebovat: 500 g polohrubé mouky, 100
projít na článekPanna cotta s pravou vanilkou Panna Cotta je tradiční italský smetanový dezert, který se podává s ovocným kompotem. A pravý italský recept si žádá jen tu nejkvalitnější pravou vanilku. Počet porcí: 6 Doba práce: 20 minut Celková doba přípravy: 3 hodiny In
projít na článekCrème Anglaise Crème Anglaise je vanilková omáčka, která se využívá zejména ve francouzských dezertech. Crème Anglaise lze použít i jako základ výtečné domácí vanilkové zmrzliny. Můžete ji podávat samostatně, s čerstvým ovocem, s dukátovými buchtičkami n
projít na článek