Farmářské trhy

Kde a kdy najdete produkty BioFarmy Dolejší mlýn na farmářských trzích: 18. 2. 2023 sobotaHolešovické farmářské trhy

projít na článek

Další farmářské trhy se budou konat v pátek 14. července

V Husových sadech se budou konat další farmářské trhy. V pátek 14. července budou prodejci na zákazníky připraveni od 6:00 do 17:00. Těšit se můžete na ovoce, zeleninu, koření, sýry, med a jiné farmářské dobroty nebo rukodělné a řemeslné výrobky a květiny

projít na článek

Farmářské trhy

Pořádá vaše město farmářské trhy a chodíte na ně nakupovat nebo aspoň kouknout se na nabídku? Farmářské trhy v našem městě probíhají na náměstí, co 14 dní vždy ve čtvrtek a bohužel jen dopoledne. Vůči pracujícím to není úplně férové, protože přijdete-li n

projít na článek

Soutěž o víkend na farmě

Nakupujte farmářské výrobky a vyhrajte víkendový pobyt pro 2 osoby na Farmě Náhlov u Frymburku. Farmářské výrobky v Trefě snadno poznáte, jsou označeny značkou farmářský výrobek. Soutěž probíhá ve všech supermarketech Trefa od 15.5. do 18.6.2019.

projít na článek

Farmářské jogurty ze Šumavy

Vybrané supermarkety Trefa rozšířily nabídku mléčných výrobků o farmářské jogurty ze Šumavy. Jogurty vyrábí rodinná farma Vlčí Jámy HOŠNASYNOVÉ tradičními způsoby z pasterovaného kravského mléka. V nabídce Farmářský jogurt bílý a 14 druhů s příchutí.

projít na článek

Farmářské výrobky z minimlékárny Mláka u Třeboně

Ochutnejte farmářské výrobky z minimlékárny Mláka u Třeboně. Tradiční ruční výroba bez konzervantů. Nyní v nabídce supermarketů Trefa. Podporujeme regionální výrobce.

projít na článek