Farmářské výrobky z minimlékárny Mláka u Třeboně

Ochutnejte farmářské výrobky z minimlékárny Mláka u Třeboně. Tradiční ruční výroba bez konzervantů. Nyní v nabídce supermarketů Trefa. Podporujeme regionální výrobce.

projít na článek

Soutěž o víkend na farmě

Nakupujte farmářské výrobky a vyhrajte víkendový pobyt pro 2 osoby na Farmě Náhlov u Frymburku. Farmářské výrobky v Trefě snadno poznáte, jsou označeny značkou farmářský výrobek. Soutěž probíhá ve všech supermarketech Trefa od 15.5. do 18.6.2019.

projít na článek

Další farmářské trhy se budou konat v pátek 14. července

V Husových sadech se budou konat další farmářské trhy. V pátek 14. července budou prodejci na zákazníky připraveni od 6:00 do 17:00. Těšit se můžete na ovoce, zeleninu, koření, sýry, med a jiné farmářské dobroty nebo rukodělné a řemeslné výrobky a květiny

projít na článek

Farmářské trhy

Kde a kdy najdete produkty BioFarmy Dolejší mlýn na farmářských trzích: 18. 2. 2023 sobotaHolešovické farmářské trhy

projít na článek

Farmářské jogurty ze Šumavy

Vybrané supermarkety Trefa rozšířily nabídku mléčných výrobků o farmářské jogurty ze Šumavy. Jogurty vyrábí rodinná farma Vlčí Jámy HOŠNASYNOVÉ tradičními způsoby z pasterovaného kravského mléka. V nabídce Farmářský jogurt bílý a 14 druhů s příchutí.

projít na článek

Okolo Třeboně 2023

Okolo Třeboně pasou se tam koně..Ale také se tam koná již 32.ročník festivalu Okolo Třeboně, který nabízí bohatý kulturní, hudební a zábavní program, který si nesmíte nechat ujít! Více než třicetiletá tradice festivalu zaručuje nejen kvalitní program, ale

projít na článek