Fazolové utopence

200 g velkých fazolítymiáncibulemrkevzelí či jiná dostupná zeleninalák Příprava láku: litr vody svaříme s 1 lž soli, bobkovým listem, novým kořením, pepřem, hořčičným semínkem a necháme vychladnout. Přidáme 1 LŽ umeocta. 200 g velkých bílých fazolí namočíme přes noc, uvaříme s bylinkou / např. tymiánem/.  Studené fazole plníme do sklenice společně s na kolečka pokrájenou cibulí, mrkví, kousky zelí a jiné dostupné zeleniny. Zalijeme lákem a necháme v pokojové teplotě 2 – 4 dny. Poté přendáme do chladničky a jíme pro zdraví každý den. Nakládání a přírodní kvašení zeleniny je starobylý způsob jejího uchovávání a je jedním z důležitých prvků zdravé a přirozené výživy, hlavně pro svůj nezastupitelný obsah probiotických bakterií. Pickles /tak se nakládaná zelenina také nazývá/ dávají jídlu lehkou, osvěžující kvalitu a kromě toho pomáhá udržovat či vybudovat organismu zdravou střevní mikroflóru, která je nezbytná pro správné trávení. Pickles jsou také bohaté na minerály, vitamíny a enzymy. Nejvhodnější je jimi jídlo ukončit a jíst ji v malých množstvích každý den, buď jako přílohu k jídlu, nebo jako součást salátů, kterým dodá nezaměnitelnou chuť.

projít na článek

BEST OF BB BRUNCH (4.2.)

Máte rádi pořádné steaky, šťavnaté burgery, vychlazené pivo nebo světové víno? Pak pro vás máme skvělou zprávu! Přijďte k nám na BEST OF B&B BRUNCH, kde se můžete těšit na to nejlepší z vašeho Beefu! Ať už máte chuť na šťavnatá žebírka, legendární b

projít na článek

Přehled akcí 2020

(platí pro všední dny vždy od 15:00) 27.1.2020 -2.2. 2020 Hamburgery za zvýhodněnou cenu!!! CHEESEBURGER ROYAL (200 g) Hovězí maso , pražená slanina, cibulka, rajče, sýrový dip, tomatová salsa, čedar, listový salát, domácí bulka, hranolky                 

projít na článek