Festival klášterních pivovarů unás na dvoře

Jak a kde završit dvouměsíční poutní cestu Volby sládků po stopách klášterního pivovarnictví? Přeci pivním festivalem na místě, ke kterému se váže první písemná zmínka o vaření piva na českém území. Přijďte ochutnat všechny varianty pivního speciálu Poutní, které vznikly ve spolupráci Plzeňského Prazdroje a pěti českých klášterních pivovarů. Na místě se kromě variant piva Poutní můžete těšit i na širší nabídku piv od klášterních pivovarů a Volby sládků, občerstvení a na hudební program.  Kdy? 27. dubna 2024  V kolik? 11:00 22:00  Kde? V Břevnovském klášterním pivovaru sv. Vojtěcha v ulici Markétská 28/1, Praha 6 VSTUP NA AKCI JE ZDARMA Poutní cestu završíme s těmito pivovary: Volba sládků (Plzeňský Prazdroj) Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha Klášterní pivovar Strahov Vorkloster, Klášterní pivovar Porta Coeli Klášterní pivovar Ossegg Klášterní pivovar Želiv Těšíme se na vás v dubnu! Článek Festival klášterních pivovarů u nás na dvoře se nejdříve objevil na Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha.

projít na článek

První spolupráce klášterních pivovarů

I letos jsme se spojili s Plzeňský Prazdroj v programu Volba sládků. A ještě se k nám připojili i ostatní české klášterní pivovary Klášterní pivovar Porta Coeli, a.s., Pivovar Ossegg, Klášterní pivovar Želiv a sousedé z Pivovar Strahov a restaurace Sv. No

projít na článek

Individuální prohlídky pivovaru

Individuální prohlídky pivovaru v Broumově Prohlídka pivovaru a muzea s ochutnávkou 300 Kč Prohlídka pivovaru a muzea bez ochutnávky 250 Kč Prohlídka pivovaru a muzea děti 6 - 15 let 100 Kč Děti do 6 let zdarma Prohlídka muzea

projít na článek

Mazácký košt

Dne 14.1.2023 proběhl v pivovaru košt až 18 druhů piv v rámci oslav 12 let od založení pivovaru. K pivu bylo možné zakousnout dobroty z grilu, pravou neapolskou pizzu od Pizza dal Cortile či něco sladkého z Kyjovské pražírny.

projít na článek

Speed Festival 2023

Naše podzimní vyjíždka 23. 9. 2023 nás zavedla na Speed Festival do České Lípy. [See image gallery at rollsroyceclub.cz] The post Speed Festival 2023 appeared first on Rolls-Royce & Bentley Club ČR.

projít na článek

Cestovatelský festival 2023

22. dubna 2023 od 10:00 do 22:00, Centrum Paraple Cestovatelský festival | PARAPLEThe post Cestovatelský festival 2023 first appeared on Česká společnost pro míšní léze.

projít na článek