FIA zóna CE a Eset V4 Cup o víkendu v Mostě

Stejně jako vloni, ani letos nebudou chybět v Mostě rychlé formule, které se představí spolu s MMČR na okruzích v Mostě, včetně Eset V4 Cupu a Porsche GT Challenge. Mezi nejzajímavější hosty podniku bude patřit skokan na lyžích Sven Hannavald, či bývalý trenér tenistky Sukové Dr. Jaromír Jiřík.

projít na článek

Foto story - ESET Cup Series a MAXX Formula v Mostě

První srpnový víkend patřil na autodromu v Mostě závodům ESET Cupu a serii MAXX Formula. Zatímco prvně jmenovaný nabídl po oba dny krásné souboje ve všech třech kategoriích (Twingo Cup, Clio Cup a GT, u serie MAXX Formula to bylo spíše zklamání.

projít na článek

Eset V4 Cup a FIA Zone CE začíná okruhem v Maďarsku

Okruhová sezóna cestovních a formulových vozů začíná v Maďarsku. Po zimní přestávce změří síly nejen našinci, ale i celá zóna střední Evropy FIA a ESET V4 Cup.

projít na článek

Úspěšný víkend truckerů v Mostě s vítězstvím Lacka i Vršeckého

Především Buggyra řádila o víkendu truckerů v severočeském Mostě o víkendu, kdy zrovna nepanovalo v okolí autodromu vlídné počasí. Adam Lacko i David Vršecký si vyplnili svůj sen a oba stáli na nejvyšším stupni za znění národní hymny. Španěl Albacete v Mo

projít na článek

Racing Journal Speed Fest 2024 v Mostě ukázal prototyp LMP3

Víkendový program závodů ESET Cup Series na autodromu v Mostě představil vedle cestovních vozů a formulí i vozy specifikace GT a to ve sprintovém i enduro závodě.

projít na článek

Návrat Eset Cup Series do Mostu se povedl

Po několika sezónách, kdy Eset Cup v Mostě nejezdil, se opět závodní vozy této série cestovních, GT vozů a formulí vrátila do severočeského Mostu. Závody obohatily i rychlé Maxx Formule, či závody TCR vozů.

projít na článek