Finále mistrovství světa v jachtingu bude v listopadu

Finále mistrovství světa v jachtingu – SSL Gold Cupu – začíná v listopadu na Kanárech. Na ostrově Gran Canaria změří síly 40 zemí světa a mezi nimi bude i český tým, složený z nadšených a odhodlaných většinou amatérských jachtařů, který se do finále kvalifikoval vloni ve Švýcarsku. Uspějí podobně jako čeští baseballisté mezi profesionály?

projít na článek

Český tým bojuje s profesionály na mistrovství světa

Včera večer proběhlo slavnostní zahájení a losování prvního kola finále „fotbalového“ mistrovství světa v jachtingu – SSL Gold Cupu. Dnes se představí prvních 16 týmů, které budou příští čtyři dny závodit ve čtyřech skupinách po čtyřech.

projít na článek

Český tým do dalšího kola MS v jachtingu nepostoupil

SSL Gold Cup, mistrovství světa v jachtingu se jede na Kanárských ostrovech v Las Palmas. Kvalifikovalo se na něj 40 nejlepších týmů z celého světa a mezi nimi i Česko. Závodit se začalo v pátek 10. 11.

projít na článek

Mistrovství světa v jachtingu třídy RS500 na Lipně zahájeno

V neděli 4. 8. bylo v Jachetním klubu Černá v Pošumaví zahájeno mistrovství světa v jachtingu lodní třídy RS500. Černá v Pošumaví hostí světový šampionát po dlouhých osmi letech a ředitelka závodu Eva Manochová Marušková dodává: „Je pro nás obrovskou poct

projít na článek

Juniorské mistrovství Evropy v jachtingu pod záštitou prezidenta

Lipenská přehrada, konkrétně Jachetní klub Černá v Pošumaví, bude druhý červnový víkend 6.–9. 6. 2024 hostit juniorské mistrovství Evropy v jachtingu.

projít na článek

Týmové mistrovství ČR v jachtingu aneb Velká cena Prahy

V Praze na Vltavě v YC CERE se bude příští prodloužený víkend konat třídenní mistrovství České republiky týmů. Šestičlenné týmy budou závodit na lodích třídy 420, v soubojích tři proti třem lodím. Závodu se zúčastní 12 týmů včetně jednoho slovenského. Na

projít na článek