Juniorské mistrovství Evropy v jachtingu pod záštitou prezidenta

Lipenská přehrada, konkrétně Jachetní klub Černá v Pošumaví, bude druhý červnový víkend 6.–9. 6. 2024 hostit juniorské mistrovství Evropy v jachtingu.

projít na článek

Mistrovství Evropy v jachtingu – třída RS Feva

Jachetní klub Černá v Pošumaví se připravuje na největší jachtařskou akci letošního roku na našem území. Juniorské mistrovství Evropy - VT Project RS Feva European Championship a doprovodný mezinárodní závod lodní třídy RS Aero - Pivovar Cvikov Czech RS A

projít na článek

Mistrovství Evropy ve windsurfingu

Česká windsurfingová asociace, pořadatel Mistrovství Evropy ve windsurfingu ve třídách Raceboard a Raceboard Youth, přivítá tento týden nejlepší windsurfaře Evropy. Spolupořadatelem významné sportovní akce jsou YC Dyje Břeclav a Český svaz jachtingu.

projít na článek

Alessia Palanti vyhrála juniorské mistrovství Evropy

Česká reprezentantka Alessia Palanti to dokázala! Vyhrála mistrovství Evropy juniorů do 19 let v olympijské třídě ILCA 6 (Laser Radial)!

projít na článek

Evropské juniorské stříbro pro český bowling

Po dvouleté pauze proběhlo minulý týden juniorské mistrovství Evropy ve sportovním bowlingu, které hostil nizozemský Tilburg a kterého se účastnila i česká juniorská reprezentace v plné sestavě a veze si domů stříbrnou medaili zásluhou Elišky Krummerové.

projít na článek

Mladí jachtaři mistry a vicemistry Evropy

České posádky dominovaly mistrovství Evropy v jachtingu v lodní třídě RS Feva – mládež do 18 let, které probíhalo ve Švýcarsku, ve Versoix na Ženevském jezeře od 3. do 5. června.

projít na článek