Mladí jachtaři mistry a vicemistry Evropy

České posádky dominovaly mistrovství Evropy v jachtingu v lodní třídě RS Feva – mládež do 18 let, které probíhalo ve Švýcarsku, ve Versoix na Ženevském jezeře od 3. do 5. června.

projít na článek

Alessia Palanti, nová naděje českého olympijského jachtingu

Česká republika má juniorskou mistryni Evropy do 17 let ve třídě Laser Radial. Závod se jel od v červenci v Athénách. Na nejvyšším stupínku juniorského mistrovství Evropy třídy Laser Radial do 17 let stála sympatická dívka zahalená do české vlajky. „Kdo j

projít na článek

Jachtaři Jakub a Tereza Dobří jsou mistry světa ve třídě RS500

Mistroství světa třídy RS500 se odjelo na jezeře Como v Itálii od 2. do 6. srpna. A přineslo pro český jachting velkou radost. Titul vybojovala plzeňská posádka sourozenců Jakuba a Terezy Dobrých.

projít na článek

TJ Malešice klubovými Mistry Evropy

O víkendu 8. a 9. září se v Praze, bez větší publicity, uskutečnil turnaj mužského a ženského klubového Mistrovství Evropy ELF Ken Galluccio Cup, tedy turnaj Evropských mistrů ve field lacrosse. 

projít na článek

Čeští lvi vybojovali postup do čtvrtfinále ME!

Český národní tým dokázal na mistrovství Evropy napsat neskutečný osmifinálový příběh! V Ostravar Aréně se proti svěřencům Jiřího Nováka v pondělí postavili francouzští olympijští vítězové, čeští lvi se jich ale nezalekli. Za velikou bitvou s fantastickou

projít na článek

Čeští jachtaři na ME nezklamali - V. Teplý vyhrál rozjížďku!

V týdnu od 29. února do 4. března se na ostrově Gran Canaria konalo mistrovství Evropy lodních tříd Laser Standard a Laser Radial.

projít na článek