TJ Malešice klubovými Mistry Evropy

O víkendu 8. a 9. září se v Praze, bez větší publicity, uskutečnil turnaj mužského a ženského klubového Mistrovství Evropy ELF Ken Galluccio Cup, tedy turnaj Evropských mistrů ve field lacrosse. 

projít na článek

Mladí jachtaři mistry a vicemistry Evropy

České posádky dominovaly mistrovství Evropy v jachtingu v lodní třídě RS Feva – mládež do 18 let, které probíhalo ve Švýcarsku, ve Versoix na Ženevském jezeře od 3. do 5. června.

projít na článek

Doplnili jsme obsádku rybářského revíru 04 431 132 Malesice

Dne 16., 19. a 20. 10. 2019 jsme doplnili obsádku obou rybníků, které tvoří rybářský revír Malesice. Bylo zde vysazeno...

projít na článek

Rybolov v Malesicích začíná 10. srpna

Od soboty 10. srpna bude pro všechny držitele územních a celosvazových povolenek otevřen nový mimopstruhový rybářský revír č. 04 431 132 Malesice. Tento rybářský revír o výměře vodní plochy 1,79 ha je tvořen rybníky Dravý I a Dravý II a nachází se v k. ú.

projít na článek

Vítězství - Adventure race EP v Irsku

Český tým Czech AR team Adidas/NUTREND (Daniel Šilar, Filip Šilar, Pavel Paloncý, Kristýna Skalická) vyhrál Evropský pohár v Irsku, kde se v roce 2015 uskuteční Mistry Evropy.

projít na článek

V Chorvatsku je rozhodnuto

Od 13. do 18. října se v Chorvatsku uskutečnil již 23. ročník České námořní rallye. Závod se již po čtrnácté jel jako Mistrovství ČR One-Design. Startovní listina byla nabitá úspěšnými reprezentanty, účastníky olympijských her i mnohonásobnými mistry ČR a

projít na článek