FlixBus chystá nové linky do menších měst. Roste i obliba spojů až k Baltu

Do autobusové dopravy v Česku vstoupil téměř před sedmi lety silný hráč jménem FlixBus. Jeho zelené autobusy dnes jezdí na mnoha trasách spojující tuzemská města, vozí cestující také do zahraničních metropolí či přímořských destinací. Jaké nové linky se letos chystají, jak obtížné je sehnat nové autobusy a řidiče a budou někdy jezdit po českých kolejích i zelené vlaky? To prozradil Pavel Prouza, ředitel společnosti FlixBus pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko, který byl hostem dalšího dílu našeho pořadu Byznys kafe. # Zdroj článku The post FlixBus chystá nové linky do menších měst. Roste i obliba spojů až k Baltu appeared first on .

projít na článek

JAK SE JÍ DNES V ČESKU?

Apetit Čechů se značně mění. Dopřáváme si téměř trojnásobně víc masa než lidé před šedesáti lety. Roste obliba drůbežího, mléko už moc nekupujeme, ale holdujeme sýrům, vínu a limonádám. Chleba jíme o polovinu méně, v pití piva ale nepolevujeme.

projít na článek

ZRUŠENO Přepravní opatření Oskava

Od 1.7.2020 bude obnovena průjezdnost trasy pro autobusy linky 890321 po celé délce spojů. Do teď spoje končily v zastávce Oskava, hor. záv. z důvodů neprůjezdné komunikace (spadlý most) - průjezdnost bude od 1.7.2020 obnovena.

projít na článek

Kokedamy rozvážíme i do dalších měst

Kokedamy rozvážíme i do dalších měst Rozšířili jsme náš vlastní rozvoz kokedam i do dalších měst v okolí Prahy a Příbramska. Přibližný okruh je znázorněn v mapce. Zda doručíme objednávku i do vašeho města si můžete ověřit zadáním PSČ níže – budo

projít na článek

Bílé kuchyňské linky

Bílé kuchyňské linky jsou nadčasové. Mají však svá pro a proti! Bílé kuchyňské linky jsou velký hit Znáte jejich pro...

projít na článek

Levné kuchyňské linky u MALL vybrané kuchyně se slevou až 55%!

Aktuální nabídka eshopu čístá téměř 50 kuchyňských linek od dodavatelů Forliving a Nejlevnejsinabytek. Kuchyňské linky levně pořídíte už za 3 552 Kč (Marija 200), nejdražší kuchyně vás vyjde na necelých 26 000 Kč (Tiphany rohová kuchyňská linka). Dodací l

projít na článek