Ford Pro je připraven elektrifikovat produktivitu podnikání v Evropě, první vozy již sjíždějí z výrobní linky

Ford Pro již z továrny Ford Otosan v tureckém Kocaeli expeduje první vyrobené kusy užitkového elektromobilu E-Transit pro evropské zákazníky.

projít na článek

První vozy Kia XCeed už opouštějí brány slovenské továrny

Z výrobní linky závodu automobilky Kia ve slovenské Žilině sjely první kusy nového kompaktního crossoveru Kia XCeed, které míří k českým zákazníkům.

projít na článek

Ford Mustang Mach 1 je zde, připraven udělat rozruch na evropských závodních okruzích

Ford zahájil dodávky nového Mustangu Mach 1 evropským zákazníkům. Ze všech variant Mustangu, které se v Evropě kdy oficiálně nabízely, je Mach 1 nejvýrazněji orientován na sportovní jízdu na závodním okruhu.

projít na článek

Ford Survival Day: Na Katlově se sešla dobrá parta

Malebná příroda jezera Katlov, užitkové vozy Ford a rybářské náčiní – taková byla ve zkratce akce s názvem Ford Survival Day. Pozvaní hosté měli možnost vidět a vyzkoušet si většinu nabízených užitkových vozů Ford.

projít na článek

Ford ovládl trh s užitkovými vozy v Česku

Řidiči užitkových vozidel v České republice nejvíc věří značce Ford. Dokazují to data z prodejů za rok 2021. Nejoblíbenější jsou dodávky, které automobilka Ford nabízí v celé řadě užitkových a osobních variant a rovněž jako základ pro nespočet přestaveb.

projít na článek

Ford rozšiřuje nabídku modelů Transit Custom a Tourneo Custom a na nové verze začíná přijímat první objednávky

Nový Transit Custom je nejprodávanější dodávkou v Evropě. Vyznačuje se skvělými užitnými vlastnostmi, novou zákaznickou zkušeností a podporou Ford Pro.

projít na článek