Ford Survival Day: Na Katlově se sešla dobrá parta

Malebná příroda jezera Katlov, užitkové vozy Ford a rybářské náčiní – taková byla ve zkratce akce s názvem Ford Survival Day. Pozvaní hosté měli možnost vidět a vyzkoušet si většinu nabízených užitkových vozů Ford.

projít na článek

Ford Pro je připraven elektrifikovat produktivitu podnikání v Evropě, první vozy již sjíždějí z výrobní linky

Ford Pro již z továrny Ford Otosan v tureckém Kocaeli expeduje první vyrobené kusy užitkového elektromobilu E-Transit pro evropské zákazníky.

projít na článek

Ford posouvá v Goodwoodu hranice výkonu a inkluzivity elektrickým SuperVanem a „Very Gay“ Raptorem

Novátorské, oddělením Ford Performance připravené verze obchodně úspěšných užitkových modelů značky Ford se chystají vtrhnout na Festival rychlosti v Goodwoodu, který se koná ve dnech 23. až 26. června.

projít na článek

Ford ovládl trh s užitkovými vozy v Česku

Řidiči užitkových vozidel v České republice nejvíc věří značce Ford. Dokazují to data z prodejů za rok 2021. Nejoblíbenější jsou dodávky, které automobilka Ford nabízí v celé řadě užitkových a osobních variant a rovněž jako základ pro nespočet přestaveb.

projít na článek

Ford Pro představuje nový Transit Custom a digitální řešení zvyšující produktivitu na IAA 2022

Ford představuje řadu elektrifikovaných vozidel Ford Pro v čele se zcela novým modelem E-Transit Custom; společnost rovněž odhaluje kompletní řadu Transit Custom a ukazuje novou generaci nejprodávanějšího pick-upu Ranger. Ford Pro představuje revoluční pl

projít na článek

Český Ford předal přepravní společnosti DHL Express 14 bezemisních užitkových vozů Ford E-Transit

Na české silnice míří 14 vozů Ford E-Transit v ikonických barvách DHL. Česká republika je teprve druhou zemí v Evropě, kde byly tyto bezemisní užitkové automobily předány. E-Transit je pro obě společnosti významným krokem na cestě k uhlíkové neutralitě.

projít na článek