Ford: produktivita užitkových vozových parků

Společnost Ford Pro dnes spustila skokovou změnu v produktivitě evropských vozových parků užitkových vozidel. Přichází totiž s inovativními digitálními řešeními, která mají zvýšit provozuschopnost a snížit provozní náklady.

projít na článek

Ford otevřel historicky první FordStore v ČR

Otevřením prvního FordStore zahajuje Ford v ČR zcela novou epochu prodeje a servisu osobních vozů Ford i užitkových vozů. FordStore zákazníkům nabízí velmi kultivované a příjemné prostředí showroomu, nabité vyspělými technologiemi a také úplně novou

projít na článek

Ford zůstává i nadále evropskou jedničkou v užitkových vozech!

V prvním čtvrtletí roku 2019 prodal Ford na dvaceti tradičních evropských trzích* 359 400 automobilů, což odpovídá tržnímu podílu 7,6 procenta.

projít na článek

Ford nyní ve standardní výbavě užitkových vozů nabízí palubní modem připojený k internetu

Modem FordPass Connect se nyní instaluje do naprosté většiny užitkových automobilů značky Ford, prodávaných na evropském trhu v sériově.

projít na článek

Ford představuje na e-Salonu tři české novinky najednou

Společnost Ford MOTOR COMPANY, s. r. o. představí na e-Salonu v Praze, veletrhu zaměřeném na alternativní způsoby dopravy, hned tři novinky: Ford Puma, Ford Kuga a Ford Explorer.

projít na článek

Ford rozšiřuje program testování užitkových vozů Transit PHEV také do Valencie

Přeprava osob i zboží ve velkých městech s sebou nese specifické problémy. Ford již testuje, jak mohou užitkové vozy s plug-in hybridním pohonem (PHEV) pomoci v Londýně. Aktuálně oznámil, že p

projít na článek