Ford zkouší technologii světlometů, která pomáhá řidičům sledovat silnici

Průhledové neboli „head-up“ displeje již nějakou dobu pomáhají řidičům soustředit se na cestu před sebou. Nyní však inženýři Fordu zkoušejí novou technologii světlometů, která by mohla přispět k tomu, aby řidiči nepřestali sledovat prostor před vozem. 

projít na článek

Ford Ranger Raptor bude mít šestiválec a zvuk motoru na přání

Ford představuje nový Ranger Raptor, pick-up s fenomenálními jízdními vlastnostmi na silnici i v terénu, poháněný motorem 3.0 EcoBoost V6 o výkonu 212 kW (288 k) a točivém momentu 491 Nm.

projít na článek

Sada ST pro závodní trať s nastavitelným podvozkem posouvá jízdní vlastnosti Focusu ST na ještě vyšší úroveň

Ford oznamuje Sadu ST pro závodní trať, která nabídne řidičům Focusu ST ještě agilnější chování v zatáčkách na závodním okruhu. Nastavitelný podvozek KW Automotive, větší brzdy Brembo a odlehčená kola v kombinaci s motorem 2.3 EcoBoost 206 kW (280 k) umož

projít na článek

Ford Bronco se vydává na nové území: legendární americký terénní vůz přichází v omezeném množství do Evropy

Ford uvádí na evropský trh kultovní off-road Bronco s pohonem 4x4, robustním designem, extrémními terénními schopnostmi a nejnovější generací technologií pro širokou škálu terénních podmínek.

projít na článek

sklo světlometu

sklo předního světlometu průměr 117 mm BABETTA 210; 225; 134/STELLA/

  • Web:
projít na článek

Ford Survival Day: Na Katlově se sešla dobrá parta

Malebná příroda jezera Katlov, užitkové vozy Ford a rybářské náčiní – taková byla ve zkratce akce s názvem Ford Survival Day. Pozvaní hosté měli možnost vidět a vyzkoušet si většinu nabízených užitkových vozů Ford.

projít na článek