Fotbalový prodloužený víkend a celkem šest odehraných utkání

Dvě utkání starší přípravky a dorostenců a také sobotní utkání mužů a včerejší středeční utkání mladší přípravky, to byl výčet všech utkání uplynulého prodlouženéh víkendu! Jak se nám v utkáním dařilo? The post Fotbalový prodloužený víkend a celkem šest odehraných utkání first appeared on Sokol Stratov.

projít na článek

Pozvánka na domácí fotbalový zápas 21. 8. 2021 Lubojaty Životice u NJ .

Fotbalový klub Lubojaty zve všechny své příznivce na místní hřiště k fotbalovému zápasu proti mužstvu Životice u NJ Utkáni se odehraje v sobotu 21. 8. 2021 17:00 hodin Srdečně Vás zve FK Lubojaty.

projít na článek

Pozvánka na domácí fotbalový zápas Lubojaty Kyjovice 23. 10. 2021 14:00

Fotbalový klub Lubojaty zve všechny své příznivce na místní hřiště k fotbalovému zápasu proti mužstvu Kyjovice Utkáni se odehraje v sobotu 23. 10. 2021 14:00 hodin Občerstvení zajištěné. Srdečně Vás zve FK Lubojaty.

projít na článek

Odvážíme si 2. místo z florbalového turnaje Subterra Cup

V pátek 24.11.2023 se naše škola zúčastnila prvního kola tradičního florbalového turnaje nazývaného Subterra Cup. Na turnaji jsme odehráli 3 zápasy. V prvním utkání naši studenti ještě v polovině prohrávali 2-1. V poločase však hráči posbírali síly a odva

projít na článek

Výsledky 38. víkendu jsou zde!

Týden utekl jako voda je za námi další víkend v pořadí celkem 38tý tento rok. Jak se dařilo stratovským barvám? V rámci víkendu jsme se představili v domácím prostředí hned třikrát a poslední utkání odehrála naše starší přípravka tradičně v pondělním odpo

projít na článek