Foto z akce Stupka - XTline - Caparol - Wolfcraft

Děkujeme všem, kteří se přišli podívat na naší havířovskou akci v železářství Bobošík, která se konala 16. května 2019. Také děkujeme všem našim zaměstnancům a partnerům konkrétně panu Stupkovi, firmám XTline, Caparol, Wolfcraft a také Haviřovžije.cz.

projít na článek

Podívejte se na fotky z havířovské akce Stupka - XTline - Wolfcraft

V září, konkrétně 11. záři 2019 v Havířově a 12. září 2019 v Třinci, jsme uspořádali pro širokou veřejnost akci, kde jste se mohli setkat se známým kuchařem pane Petrem Stupkou, se zástupci firmy XTline a Wolfcraft.

projít na článek

Zveme vás na zajímavou akci - Stupka, XTline, Caparol

Srdečně vás zveme na velkou akci, která se bude konat v prostorách železářství Bobošík ve čtvrtek 16. května od 09:00 - 16:00 hodin.

projít na článek

Nová akce XTline od prvního dubna

Od 8. dubna 2019 platí nová akce na elektro nářadí značky XTline na všech našich prodejnách.

projít na článek

CAPAROL: Kombinace barev a materiálů pro každý dům, byt nebo projekt

Výtvarné kombinaci barev a materiálů se z našeho pohledu připisuje stále větší význam. Tento rozvíjející se segment zásobuje firma Caparol moderní, bezkonkurenčně mnohostrannou...

projít na článek

Šíře sortimentu barev Caparol v havířovské pobočce

Know-how skupiny firem Caparol spočívá ve více než 110 létech zkušeností ve vývoji a výrobě barev nejvyšší kvality. Tyto rozsáhlé výrobní poznatky jsme v průběhu doby pečlivě a úspěšně převedli do příslušných oblastí výroby.

projít na článek