Podívejte se na fotky z havířovské akce Stupka - XTline - Wolfcraft

V září, konkrétně 11. záři 2019 v Havířově a 12. září 2019 v Třinci, jsme uspořádali pro širokou veřejnost akci, kde jste se mohli setkat se známým kuchařem pane Petrem Stupkou, se zástupci firmy XTline a Wolfcraft.

projít na článek

Foto z akce Stupka - XTline - Caparol - Wolfcraft

Děkujeme všem, kteří se přišli podívat na naší havířovskou akci v železářství Bobošík, která se konala 16. května 2019. Také děkujeme všem našim zaměstnancům a partnerům konkrétně panu Stupkovi, firmám XTline, Caparol, Wolfcraft a také Haviřovžije.cz.

projít na článek

Nová akce XTline od prvního dubna

Od 8. dubna 2019 platí nová akce na elektro nářadí značky XTline na všech našich prodejnách.

projít na článek

Zveme vás na zajímavou akci - Stupka, XTline, Caparol

Srdečně vás zveme na velkou akci, která se bude konat v prostorách železářství Bobošík ve čtvrtek 16. května od 09:00 - 16:00 hodin.

projít na článek

Každý den můžeme začít znovu. Říká věhlasný kuchař Petr Stupka, který navštívil Havířov

Známý český kuchař Petr Stupka se zastavil do Havířova, aby ukázal místním občanům tipy a triky z jeho kuchyně. Redakci Havířov ŽIJE poskytl unikátní rozhovor, který je velmi inspirativní...

projít na článek

Den dětí v Rudolfu je za námi, koukněte na fotky

Opět jsme se zúčastnili velké akce Den dětí v Rudolfu 2019. Akce byla oproti minulému ročníku opět větší a bohatší, o čem svědčí nové atrakce, zapojení nových partnerů, škol, organizací, rádia Čas a skvělého moderátora, nových stánků, hokejistů Azetu Haví

projít na článek