Každý den můžeme začít znovu. Říká věhlasný kuchař Petr Stupka, který navštívil Havířov

Známý český kuchař Petr Stupka se zastavil do Havířova, aby ukázal místním občanům tipy a triky z jeho kuchyně. Redakci Havířov ŽIJE poskytl unikátní rozhovor, který je velmi inspirativní...

projít na článek

VIDEO: Podívejte se na reportáž o moderní pobočce Havířov

V naší nové pobočce v Havířově-Bludovicích jsme uvítali mladý tým z portálu HAVÍŘOV ŽIJE. Společnými silami jsme vytvořili zajímavou video prohlídku naší rekonstruované prodejny, která se nyní pyšní nejmodernější pobočkou Železářství Bobošík.

projít na článek

6 kroků ke správnému běhání aneb jak začít

Chůze je nejpřirozenější způsob pohybu. Běhání je relativně nenáročný druh sportu, který můžete provozovat prakticky kdekoli a začít s ním může každý zdravý člověk. Jak na to?

projít na článek

Zveme vás na zajímavou akci - Stupka, XTline, Caparol

Srdečně vás zveme na velkou akci, která se bude konat v prostorách železářství Bobošík ve čtvrtek 16. května od 09:00 - 16:00 hodin.

projít na článek

Jak začít podnikat

Spousta nových podnikatelů zakládá své první podnikání (svou živnost) každý rok. Právě pro vás jsem vytvořil tuto stránku, se zdroji informací, Příspěvek Jak začít podnikat pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek

Podívejte se na fotky z havířovské akce Stupka - XTline - Wolfcraft

V září, konkrétně 11. záři 2019 v Havířově a 12. září 2019 v Třinci, jsme uspořádali pro širokou veřejnost akci, kde jste se mohli setkat se známým kuchařem pane Petrem Stupkou, se zástupci firmy XTline a Wolfcraft.

projít na článek