Fotogalerie na Flickru

Máte-li rádi fotografie průmyslových hal, autodílen, restaurací nebo skladovacích hal, sledujte nás a naše výrobky na flickru. Článek Fotogalerie na Flickru se nejdříve objevil na Kotrbaty.

projít na článek

Fotogalerie: První den veletrhu ForGarden 2023

Aktualizace: Děkujeme všem zákazníkům za vysokou návštěvnost a jsme rádi, že vás naše prezentace zaujala. Prohlédněte si fotogalerii. Pro letošní 16. ročník veletrhu For Garden jsme připravili velkolepou prezentaci nové kolekce teras, fasád, zahradního

projít na článek

Fotogalerie zevropské roadshow TerHürne

Netradiční prostor skýtal nejen zázemí pro prezentace, ale i místo pro praktické ukázky pokládky včetně demonstrace odolnosti podlahy Hywood. Jak se mohli všichni účastníci přesvědčit na vlastní oči, hybridní materiál Hywood, je zcela nová podlaha. Hyw

projít na článek

Fotogalerie

Zde můžete vidět fotky z amniocentézy (odběr plodové vody), prenatální diagnostiky, 3D ultrazvuku, 4D ultrazvuku.

projít na článek

Fotogalerie:prenatální diagnostika

Centrum prenatální diagnostiky v Brně zavedlo na webu prenatalni.cz novou sekci z oblasti prenatální diagnostiky: fotky. Před tím již byly zprovozněny tyto sekce z oblasti prenatální diagnostiky: odběr plodové vody (amniocentéza), FISH, CVS.

projít na článek

Veletrh ForGarden 2022

Sortiment Zahrady je v letošním roce plný novinek, ale nezapomněli jsme pro vás naskladnit ani osvědčené produkty z předcházející sezon. Prezentaci jsme pro vás doplnili ukázkou dřevěných, bambusových a WPC teras, dřevěných fasádních profilů a plotovek.

projít na článek