Fotogalerie: První den veletrhu ForGarden 2023

Aktualizace: Děkujeme všem zákazníkům za vysokou návštěvnost a jsme rádi, že vás naše prezentace zaujala. Prohlédněte si fotogalerii. Pro letošní 16. ročník veletrhu For Garden jsme připravili velkolepou prezentaci nové kolekce teras, fasád, zahradního sortimentu a podlah. Poprvé jsme plochu doplnili o stánek našeho Centra podlahového designu FloorFloor, kde jste si mohli prohlédnout výběr kolekcí podlah a stěnových obkladů. Fotogalerie For Garden 2023 The post Fotogalerie: První den veletrhu For Garden 2023 appeared first on Asko.

projít na článek

Veletrh ForGarden 2022

Sortiment Zahrady je v letošním roce plný novinek, ale nezapomněli jsme pro vás naskladnit ani osvědčené produkty z předcházející sezon. Prezentaci jsme pro vás doplnili ukázkou dřevěných, bambusových a WPC teras, dřevěných fasádních profilů a plotovek.

projít na článek

Navštivte nás naveletrhu ForGarden. Máme proVás vstupenku zdarma

Aktualizace: Všech 1 000 vstupenek již bylo staženo. Výběr novinek si můžete přijít prohlédnout na veletrh For Garden. Již tradičně pro Vás připravujeme Asko stánek, který letos doplní prezentace Centra podlahového designu FlooFloor s výstavou podlah.

projít na článek

Veletrh Ptáček 2023

Zdravíme z posledního dne Veletrhu Ptáček 2023 v Brně. Jsme rádi, že jsme se mohli setkat a věříme, že se i letos podaří realizovat zajímavé projekty, které jsme na veletrhu s mnoha návštěvníky probírali. Článek Veletrh Ptáček 2023 se nejdříve objevil na

projít na článek

ISH 2023 Hala 11.0 C51- Potkejte nás ve Frankfurtu

13. 17. března nás budete moci potkat na veletrhu ISH 2023 ve Frankfurtu. Stánek budeme sdílet s naším německým partnerem, společností RMBH. Přijďte se podívat! Článek ISH 2023 Hala 11.0 C51- Potkejte nás ve Frankfurtu se nejdříve objevil na Kotrbaty.

projít na článek

Fotogalerie na Flickru

Máte-li rádi fotografie průmyslových hal, autodílen, restaurací nebo skladovacích hal, sledujte nás a naše výrobky na flickru. Článek Fotogalerie na Flickru se nejdříve objevil na Kotrbaty.

projít na článek