Fotogalerie z jarního koncertu v Balbínce

Několik fotografií z objektivu Martina Myslivce z Majerova vítání jara v Balbínce (všimněte si zelených triček některých hudebníků) si můžete prohlédnout zde .

projít na článek

Dvě fotogalerie zde dvou zářijových koncertů

Na stránkách přibyly díky Lucii Haschkové dvě fotogalerie - ze čtvrtka 10. září ve vysočanském Podviní a ze soboty 12. září ve vinohradské Balbínce .

projít na článek

Nová fotogalerie z únorové Balbínky

Novou fotogalerii z únorového plnopočetného koncertu Majerovek v pražské Balbínce si můžete prohlédnout například zde .

projít na článek

V pátek 6. září zahajujeme v Praze v Balbínce

V pátek 6. září zahájíme pražskou sezónu koncertem v  Balbínce, začínáme v obvyklých 20:00.  Obsazení kompletní. Rezervace na  www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!  

projít na článek

Reportáž a fotogalerie z koncertu na Kaštanu

Reportáž a fotogalerii na serveru Má hudba z koncertu Majerovek v pražském Kaštanu ve čtvrtek 4. října - vše z dílny Martina Myslivce - si můžete prohlédnout na odkazu http://www.mahudba.cz/reportaze/180-majerovky-v-klubu-kastan/ . Děkujeme, Martine!

projít na článek

Trochu stonáme - v úterý 22.3. uslyšíte v Balbínce místo Majerovek pouze Majerovku Petra Linharta, zato však s kapelou 29 Saiten

Omlouváme se , ale v úterý 22.3. neuslyšíte v pražské Balbínce původně anoncované Majerovky, ale pouze Majerovku Petra Linharta a kapelu 29 Saiten s repertoárem ze sólových alb Sudéta a Autobus do Podbořan. Příčinou je onemocnění saxofonisty Vítka Kahleho

projít na článek