Fotopast na pozemku by dnes měla být samozřejmostí

Mnoho lidí může potvrdit, že už se jim přihodila situace, kdy museli čelit zlodějům na svém pozemku. Některým ukradnou zahradní náčiní, jiným se vloupají do domu a u některých si jen obhlíží, co by mohli vzít. Je velmi nepříjemný pocit, když víte, že kdokoliv může chodit po vašem pozemku a vy o tom ani nevíte. Pokud ještě nemáte fotopast, měli byste si ji co nejdříve pořídit, protože s tímto zařízením si konečně zajistíte pocit klidu a bezpečí. Jaké má fotopast výhody Jedná se o poměrně levný přístroj, který není o moc větší než digitální fotoaparát. Když si pořídíte fotopast Bunaty, která patří k nejlepším značkám, zajisté vás ihned zaujme její maskovaný vzhled. Fotopast stačí umístit na strom a rázem se z ní stane vaše tajné třetí oko, o kterém budete vědět jenom vy. Bude monitorovat vás pozemek tehdy, když spíte nebo když jste mimo domov. Na fotopasti je velmi citlivé PIR čidlo, které reaguje a tepelný pohyb. Když je zaznamenán, fotopast vetřelce ihned vyfotí. Jelikož fotopast reaguje ve zlomku sekundy, není možné záběru uniknout. Fotopasti Bunaty disponují neviditelným nočním přísvitem, díky němu mohou vetřelce důkladně nafotit i v nočních hodinách, aniž by si toho všiml. Fotopast si můžete plně nastavit, zvolíte si, kdy má být aktivní a třeba také, jestli má zaznamenávat jen snímky nebo i videa. Tyto přístroje jsou na baterie a můžete je tedy umístit naprosto kamkoliv. Jsou velmi odolné a v exteriéru vydrží spolehlivě fungovat po celý rok. Záznam ukládají na paměťovou kartu a vy si ho můžete zpětně prohlížet na těle fotopasti nebo třeba na svém počítači. Pokud chcete mít aktuální přehled o každé hrozbě, zvolte GSM fotopast, která vám bude pořízené snímky ihned odesílat na telefon formou MMS nebo na váš email. Vyberte si svou fotopast na fotopasti-bunaty.cz. The post Fotopast na pozemku by dnes měla být samozřejmostí appeared first on Rastaman.

projít na článek

Co viděla fotopast

Pomoc zvířatům by měla být taková, aby zbytečně neriskovala smrt na silnicích a nemusela bydlet s člověkem. Tak to vidí fotopast:-)

projít na článek

Léto 2016 v Lese psích duší

Dnes to bude trochu o motýlech. Kus pozemku je vyhražen jim a věřte, že na co koukat. Les psích duší je domov pro mnoho rostlin, někdy velmi vzácných a chráněných, tedy pro motýlí druhy hotový ráj, kde můžete spatřit mnoho druhů motýlů.

projít na článek

Podnikatelka dělá z drátků originální šperky. V dračím oku měla i pravé diamanty

Do výroby šperků se zamilovala už jako dítě. Drátuje od deseti let, jen postupem času vyměnila korálky a včelí drát za zlato, stříbro a drahé kameny. Dnes Anna Benešová z Prahy navrhuje a tvoří autorské šperky z mědi i drahých kovů a techniku drátování už

projít na článek

Majitelia domov na svahu či v blízkosti mokradi by mali myslieť na odvodnenie pozemku

Postaviť si vlastný dom je často na veľmi dlho. Všetko začína nájsť ten správny pozemok. A tu mnohí končia , pretože nenájdu voľný pozemok, ktorý by spĺňal to, čo od neho očakávate. Často chceme pozemok, ktorý nie je vzdialený od našej práce prípadne od m

projít na článek

Burger

ŠTAJGR vytuněn domácí houskou, samozřejmostí jsou naše hranolky žádné polotovary

projít na článek