FRAN A LAURA V PRAZE!

Milí Salseros, od pondělí budou na cca týden v Praze skvělí tanečníci Fran a Laura (MamBox / Donantes De Rumba) z Tenerife. Budete mít možnost vidět jejich novou TANEČNÍ SHOW a dát si pár animací v úterý 31. 8. na Gauč na Výstavišti! Hned následující den, ve středu 1. 9. jsme pro vás připravili WORKSHOPY v Dance Café od 18-21:00 hod. Moc rádi vás uvidíme, tak se stavte na Gauči nebo v kavárně na lekce tak jen na pokec! úterý 31. 8. Gauč mezi 21 a 22 hod show + animace středa 1. 9. Dance Café 18 až 21 workshopy PŘIHLÁSIT (specifikujte které lekce)18:00 transition from on1 to on219:00 salsa on1 improvers/intermediate20:00 bachata domincana. 200 Kč za lekci nebo 500 Kč všechny tři lekce. Zároveň jsou k dispozici na soukromky (pište mssg)Těšíme se na Vás! Dale duro! A bailar!event: https://www.facebook.com/events/371326811376119 The post FRAN A LAURA V PRAZE! appeared first on Bohemian Salsa.

projít na článek

Public Agent 198 Laura

The post Public Agent 198 Laura appeared first on Porno-České.cz.

projít na článek

Překrásná Laura Antonelliová, jak hluboko klesla: Belmondo, kokain, plastiky a vězení

Zdroj: www.extrastory.cz Bývala nejkrásnější italskou herečkou 70. let. Na její filmy se v socialistickém Československu stály fronty a při svlékacích scénách se v sále nedýchalo. Laura Antonelliová (+74), která se proslavila př

projít na článek

Bydlení v Praze je lákavé. Čerpejte z výhod městského života i vy

Bydlení v Praze má mnoho nesporných výhod. Mezi ty nejviditelnější patří bezpochyby dostupnost veškerých služeb, možnosti kvalitního kulturního vyžití a v neposlední Read More... The post Bydlení v Praze je lákavé. Čerpejte z výhod městského života i vy a

projít na článek

Stavební společnosti v Praze

Pokud hledáte bydlení vhlavním městě a toužíte po novém a útulném prostředí, tak jste tu správně. Ukážeme vám, jaké společnosti Read More... The post Stavební společnosti v Praze appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek

Máte nemovitost v Praze a nevíte, co sní?

Profesionální firmy vám s tím mohou pomoci. Zajistí za vás propagaci vaší nemovitosti a postarají se také o profesionální služby, jako Read More... The post Máte nemovitost v Praze a nevíte, co sní? appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek