Fuggerei. Nejstarší sociální sídliště na světě

Při svých cestách Bavorskem jsme nemohli vynechat druhé nejstarší město Německa. Augsburg (česky hezky Augšpurk) bylo ve středověku jedním z nejzámožnějších finančních center Evropy. Zdejší bohaté obchodní rodiny – zejména Welserů čtěte dle The post Fuggerei. Nejstarší sociální sídliště na světě first appeared on David bloguje.

projít na článek

Royal Enfield stavěl přímo na výstavě

Nejstarší stále vyráběný motocykl na světě a zároveň úplně nejnovější motocykl na světě, tuto kombinaci návštěvníkům předvádí legendární britsko-indická značka Royal Enfield.

projít na článek

Fríský kůň

Toto plemeno pochází z Fríska, provincie v severní části Holandska. Na celém světě se těší velkému obdivu díky svému takřka démonickému vzhledu. Fríský kůň je vždy vraník a v kohoutku měří od 155 do 165 centimetrů. Patří mezi nejstarší evropská plemena.

projít na článek

Badoo

Komunitní web Badoo je v současné době největší bezplatnou online seznamkou na světě. Badoo bylo založeno v listopadu 2006 ruským vývojářem Andrey Andreevem. Z počátku se rozvíjelo jako přímý konkurent sociální sítě Facebook. Pro svou propagaci ze začátku

projít na článek

Nezapomínejte na sociální sítě!

Sociální sítě mají v komunikaci firem nezastupitelné místo. K jejich správnému fungování ale rozhodně nestačí vytvořit firemní profil a zveřejňovat hezké... The post Nezapomínejte na sociální sítě! appeared first on Comeflexoffice.cz.

projít na článek

Sociální síť Mastodon získala už přes 7 milionů uživatelů

Hledáte nové a neotřelé sociální sítě, které nebudou závislé na velkých firmách? Objevte sociální síť Mastodon. Celou síť máte pod kontrolou vy. Můžete si podle sebe uspořádat příspěvky a přizpůsobit si to, co vás zajímá. Navíc je vše bez reklam. Nikdo vá

projít na článek