Royal Enfield stavěl přímo na výstavě

Nejstarší stále vyráběný motocykl na světě a zároveň úplně nejnovější motocykl na světě, tuto kombinaci návštěvníkům předvádí legendární britsko-indická značka Royal Enfield.

projít na článek

ČMN 15/2018 právě v prodeji

Otestovali jsme nové motokrosové Husky a tři hodně netradiční skútry, v Praze se odehrála velká show H-D, Royal Enfield vytvořil dva speed biky s nitrem. ČMN 14/2018 v prodeji od čtvrtka 19. ČERVENCE.

projít na článek

Royal Enfield Interceptor Twin 650 – detailní recenze

Pokud pro vás motorky znamenají něco jinýho než pálení gum, jízdu po zadním nebo rychlosti přes 200 km/h, Royal Enfield Interceptor Twin je pravděpodobně motorka pro vás. Naprosto klasický tvary, proporce, vzduchem chlazenej dvouválec, výkonu tak akor

projít na článek

Rovnoběžky || průsečíkyVýtvarníci, zastoupení na výstavě, jsou...

lt;br/>Rovnoběžky || průsečíkyVýtvarníci, zastoupení na výstavě, jsou blízcí vědeckému bádání v promyšleném přístupu k tvorbě, v originalitě použitých technik a postupů, v úsporném projevu a ve snaze o vyjádření výtvarného názoru bez ohledu na v současnos

projít na článek

Lexus plánuje luxusní dopravu budoucnosti

Za tímto účelem uzavírá partnerskou spolupráci s londýnskou Royal College of Art (RCA).

projít na článek

Evropská komise potrestala banky za kartel

Banky Barclays, Citigroup, JPMorgan, MUFG a Royal Bank of Scotland dostaly od Evropské komise pokutu za kartelovou dohodu, ve které manipulovaly s devizovými kurzy 11 měn.Bez pokuty vyvázla švýcarská banka UBS, která na celou kartelovou dohodu upozornila.

projít na článek